Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénz vagy munka?

Táppénz vagy munka?

Figyelt kérdés
Pék vagyok.2.5évet váratott magára,hogy vegre pozítiv tesztem legyen.Csináltam is belőle 4 nap alatt 9db.-ot mire elhittem,hogy sikerült.Pcom van és enyhe IR.-em.Ti így meddig dolgoznátok egy pekségben mint pék?Eleg sokat kell emelgetnem plusz meleg van bent ugye ami nem is annyira zavaró.De van fagyasztott termék is ami -18 fokos tárolóhelyen van.Emiatt állandóan váltakozó hőmérsékletben kell dolgoznom.Hol 40fok hol -18fok.Sokszor 20kg feletti dolgokot is emelnem cipelnem kell sőt ha éppen úgy adódik,hogy nincs akinek szóljak akkor még az 50kg-os liszttel is meg kell hogy bírkozzak? Ti így ilyen körülmények között meddig dolgoznátok?Ha az orvos felvesz táppénzre milyen juttatásokat kapok a szülésig?4éve dolgozom ott.

2016. dec. 26. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Mit mond az üzemorvos annak, aki rodai ülömunkát végez, de olyan fáradt, hogy nem tudja jól végezni munkáját? Szimulál? Várja meg, mig kirugják hanyag munkavégzés miatt? A munkavégzés minöségét nem törli a terhesvédelem.
2016. dec. 26. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Bírom az olyanokat akik szajkózzák, hogy terhesség alatt csak az menjen táppénzre aki alig él már, különben csal. Elárulom, hogy nem vizsgálják felül a kismamák táppénzét. És ha ülő munkát végez valaki, az is lehet veszélyes ha pl görcsöl akármi miatt, stb. Ez nem ennyire egyértelmű mint egy nátha, törött láb, sorolhatnám tovább. Fő, hogy ti az orvosoknál is okosabbak (hiszitek magatokat) vagytok!!
2016. dec. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!