Dolgoznátok a helyemben?
Sziasztok!
Volt egy missed abom 5hete,most elhelyezkedtem a Pennyben,és megkell várnom míg letelik 6hónap,mert határozottal vettek fel.Ha hosszabbítanak akkor kb decemberbe belevágunk újra a babaprojektbe.A kérdésem,hogy ha beraknak terhesként pénztárba,ti elfogadnátok?úgy hogy azért ott is van mit emelni pl. Virágföld,ásványvíz,kutyatáp...És ugyebár a missed ab miatt alapból veszélyeztetett leszek.Mert szeretnék jó sokáig dolgozni,főleg pénztárba mert azt nagyon szeretem :)
Pénztáros vagyok a Pennybe...
Oké h felpakolnak a vásárlók,de azt nekünk át kell emelni/húzni a szkenner felett.tehát megerölteted magad.
A missed ab pedig vetélés.
Első, minek szólsz hozzá olyan témához, ahol csupán a kulcsszót nem érted?! (Amúgy google.hu, missed abortion: 61 800 000 találat 38 másodperc alatt)
A kérdezőnek: lehet, hogy papíron veszélyeztetett leszel, de ha jól ágyazódott be a baba, akkor nem fogsz elvetélni attól, hogy áthúzod a scanner felett a pár kilós csomagot. Én naponta kb hússzor emelem fel a 13 kilós két évesemet, és közelébe sem kerültem a vetélésnek, pedig hét hetes vagyok.
(A második gyereknél te sem tudod elkerülni a gyereket emelgetését, hacsak nem hagysz 8-10 év korkülönbséget közöttük.)
Na végre valami hasznos válasz :D Köszi utolsó!
Igazából csak a veszélyeztetettség miatt érdekelt a dolog,de mondjuk én úgy gondolom,hogy nincs hatással egy vetélés a későbbi terhességre(Nyílván ha sorozatos akkor az már más).mert ha egy full egészséges terhességbe vagyok,akkor simán lehet a meló.legalábbis én nagyon szeretném.És ez a gyerek emelgetés tök igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!