Egy ilyen iskolában meddig dolgoznátok? Komolyan gondolkodóba ejt.
Halmozottan hátrányos helyzetű, mély szegénységben élő gyerekeket tanítok. Most kezdtem a 7. hetet.
Nincs olyan nap, hogy ne legyek beteg a tanév alatt. Ezek általában felső légúti fertőzések.
8 és 25 hetes vetéléssel a hátam mögött féltem a terhességemet. Attól is félek, hogy még korai lenne, még olyan labilis az állapotom.
Ti mit gondoltok?
(Nem lusta vagyok, csak ismerem a gyerekek higiéniai állapotát... :( )
A doki hasi ultrahanggal 5+4 hetesen még csak petezsákot látott legutóbb, november 10-én kell mennem megint UH-ra.
Ezért tántorgok picit...
5+2 hetesen hasi uh-gal a petezsákot látta. (Elég szemcsés a kép amúgy.)
Nincs hüvelyi uh nála. Nov 10-én megyek legközelebb.
Kedves Utolsó Válaszadó!
Nagyon sajnálom. :(
A 25 hetesen meghalt babámmal is végig táppénzen voltam.
A baj nem ettől függ, de neki a baj a fertőzött magzatvíz volt, és nem akarom a kockázatot semmi esetre növelni.
Még nincs gyerekem.
Én ugyanilyen iskolában tanítok.Azonnal elmentem táppénzre,ahogy pozitív lett a teszt,4 hetesen,többet nem is mentem.Most a harmadikat tervezzük,és most sem fogok menni.NE habozz!Azonnal menj el táppénzre,pláne ilyen előzmények után!!!A TE gyereked mindennél fontosabb!!!
ui.:max ne mondd meg azonnal h terhes vagy,mondd h megfáztál,és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!