Egyedül várom a kisbabám. Részletek lentebb. Ti hogy dolgoznátok ezt fel?
A közös gyerekük akkor fogant mikor ti már együtt voltatok...36 éves és még nincs gyereke... ez elég ellentmondásos :)
Most akkor mi az igazság?
3: gyereküNk
vagyis a kérdező+pasié
!!!
Mély-levegő és tovább lépés...
Koncentrálj a kicsire...szervezd meg, hogy meglegyen mindenetek, legyen segítséged. Ne emészd magad olyanokon, hogy miről marad le a másik meg hasonlók...nagyon hamar elrepül a babakorszak, élvezd minden pillanatát:) már amennyire lehet a kialvatlanságtól:))))
Sétálj be a bíróságra szülés után, és pereld gyerektartásra.
Hat anno nálunk apuka a 12. heten meggondolta magat es lelépett, azóta se láttam - ennek mar tobb mint tíz eve. Nálunk eleg korán megvolt mar az apasagi igy az nem volt gond.
Nem volt kellemes, plane hogy mindenki az "apuka boldog" stb kérdéssel jött.... De megoldottam.
Amikor a kicsi megszületett, bepereltem tartasdijert, amit természetesen nem fizet, viszont megkaptam az allami megelolegezest. A szuloi felugyeleti jogát megvonták, igy "szabadok vagyunk".
Hogy te meg tudsz e birkózni az egyedulallo szuloseggel azt neked kell tudnod. Nagyon nehez. Anyagilag, érzelmileg, fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!