Hogyan dolgoznátok fel? Ki tud segíteni? Mi segíthet? Részletek lent!
Szia!
en csak egy lyan tippet tudok neked adni, ami egy ismerosomnek bevallt.
A lany hasonlo cipoben volt mint te, kb szinten 2 eve probalkoztak es semmi.
Meg votak a vizsgalatok, es minkettojukkel rendben volt minden, de a baba meg sem jott.
Aztan tanacsoltak neki, hgy csinaljon vegig egy Colonixes meregtelenito kurat. 1-3 honap elsonek 2 javasolnak minimum.
Megvett ket havi adagot,es mar az elso honap utan teherbe esett.
Nem eppen a legolcsobb de nagyon hatsaos mindenkinek, nem csak aki babat akar. Es nem mellesleg kimeletes.
Szoval n csak ezt tudom neked ajanlani, ha teheted probald ki.
Azt, hogy, hogy tedd magad tul, hogy neked nm a masik meg edobja, nem egyszeru.
De probalj meg nem arra gndolni. Tereld el a figyelmedet mas iranyba mi van a szomszedokkal.
Koncentralj magadra, probalj meg nyugdt lenni, relaxalni, tervezni milyen esz ha! Csak ne gorcsoj!
Sok szerencset kivanok neked!
Az elso vagyok.
Hogy van egy olyan baratnom, akink mindket baba csak ugy jott ossze, hgy tengernel nyaraltak.
Elotte ment a probalkozas, nemsikerult elmentek nyaralni a Holt-tengerhez mar terhesen ment haza.
A masodiknal ugyanigy, vartak-vartak, aztan masfel ev mulva jott a mi lenne ha es megint kimentek, es ismet terhesen jott haza :)
Szia!
Nem könnyű feldolgozni. :( Mi is már két éve próbálkozunk. Volt már egy vetélésem is sajnos. Nekem nem a szomszédomon kellett túltennem magamat hanem a sógornőmön, aki a harmadik babát nem vállalta és elment abortuszra. :( Én sírtam. :( A két meglévő lánykáját imádom, akik mellesleg a keresztlányaim. Sajnos mi akik szeretnénk babát érzékenyebbek vagyunk erre, de nem ítélkezhetünk mások felett. Fel a fejjel, lesz még nekünk is babánk. :) Megértem hogy dühös vagy, de ha segítene akkor írhatsz privátba levelet és kibeszélhetjük a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!