Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Részletek lent

Lehetek terhes? Részletek lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval nagyon sokat és intenzíven voltam együtt a párommal júniusban. Mindig védekeztünk, de volt, hogy egy icicpicit már becsúszott neki gumi nélkül, vagy nagyon-nagyon közel volt, nem voltunk szívbajosok...:) Utoljára június 20-án voltunk együtt (aznap 4 alkalommal is). (külföldi, azóta azért nem) Ezután július 5-től menstruáltam rendesen, bár egy hét csúszással, mert 27-én kellett volna megjönnie. Viszont! Augusztus elején a menszeszem minden volt, csak menszesz nem... Véreztem, de rettenetesen keveset, csak icipici pecsételő vérzésem volt, egy napon volt olyan normál menszesz első napi erősségű vérzés, de semmi több.

Nem tudom, hogy így mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok. Mármint hogy ezek a tünetek esetleg utalhatnak-e rá. Amúgy teljesen jól vagyok, nincsenek egyéb bebeszélt vagy valós tüneteim, tesztet nem csináltam még, és ha baba, az sem baj, örülünk neki.:)

Vélemények?

2011. aug. 6. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes. Nekem is van olyan, hogy csak 1-2 napig van meg (egy évben egyszer előfordulhat, doki mondta)
2011. aug. 6. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött meg július végén, csak 2 napig barna pecsételő vérzésem volt.2 teszt negatív.Ja és már megint peteérésem van,egy menstruáció kimaradt.Ha biztosra akarsz menni tesztelj egyet,de szerintem nem vagy terhes.
2011. aug. 6. 14:09
 3/10 anonim válasza:
ugyanez ez, csak fogamzasgatloval :P szoval nem hiszem, hogy baba lenne
2011. aug. 6. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi válaszokat. Azóta a változás annyi, hogy napok óta szédülök, hányingerem van és fáj a fejem, a tegnap éjszakát végighánytam, és egész nap mindjártmegjön érzésem van. Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy sokat vagyok napon, tehát éppen napszúrás is lehet.

Mit gondoltok?

2011. aug. 13. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelned kellene. En olyat is ismerek, aki elso honapokban menstrualt, kozben pedig terhes volt. Vegul is talalgatni lehet, de a teszt a biztos, es most mar ki is mutatna ha az lennel.
2011. aug. 15. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Nagymamámnak 3 gyereke volt úgy hogy mindegyikkel 4 hónapig menstruált. Írd meg mi van. Amúgy hány éves vagy? Csak kiváncsiság:)
2011. aug. 15. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az lennél de minden megtörténhet. Tesztelj. Majd mond el az eredményt. :)
2011. aug. 15. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
ebböl mi nem tudhatjuk,de egy teszt igen.
2011. aug. 15. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A tünetek utalhatnak rá, a mindjárt megjön érzés, meg tipikus tünet kb.egy hétig tart általában.És ez nem lehet a napszúrástól.Tesztelj szerintem is, kiváncsian várom:)
2011. aug. 15. 10:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap vettem egy tesztet (spanyol teszt, mivel itt vagyok jelenleg, 9 euro volt (!!!) ezért csak egyet vettem), ma reggel megcsináltam és negatív lett. Igazság szerint megkönnyebbültem, nem érzem még magam késznek az anyaságra... 21 éves vagyok egyébként, a párom 30 és spanyol. Kettős érzések vannak bennem, mert minden vágyam egy kis félig spanyol félig magyar baba, viszont jobb ez így most.

Teljesen megnyugodni viszont csak akkor fogok, ha megjön a következő menszeszem, mert a tüneteim továbbra is fent állnak, a hasam feszül, hányinger, émelygés, fejfájások tartanak, fáradékony és néha ingerlékeny vagyok, pedig alapból nem vagyok ilyen. Bár azt gondolom, hogy ha terhes lennék, azt a tesztnek már nagyon határozottan ki kellett volna mutatnia.

Mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha lesz valami új fejlemény, majd megírom nektek!:)

Mindenkinek boldog babvárást és kellemes babázást!:)

2011. aug. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!