Ez lehet terhesség? Részletek lent
Nos, a helyzet a következő. Utoljára június 20-án voltunk együtt a párommal, de előtte is rendkívül aktív nemi életet éltünk. (ő külföldön van, azóta azért nem) Mindig használtunk óvszert, de volt, hogy picit később tettük fel, volt, hogy picit már becsúszott neki, vagy nagyon-nagyon közel volt. Ezután július 7-től (1 héttel később, mint kellett volna) menstruáltam rendesen. Július 27-étől nagyon nagyon gyenge, pecsételő vérzésem volt körülbelül 3 napig, utána egy napig mintha egy rendes menszesz első napja lenne (tehát gyenge, de sokkal pirosabb vérzés, egyértelmű menszeszes hasfájdalommal), majd utána ismét pár napig a gyenge, pecsételő vérzés.
Ez után egy darabig nem történt semmi, én nem gondoltam, hogy baba lehetne a dologban, most viszont pár napja szédülök, állandóan fáj a fejem és hányingerem van. A tegnap éjszakát végighánytam, pedig szerintem legalább 6 éve nem hánytam soha. Én napszúrásra gyanakodtam, mert az elmúlt napokban dél és 2 között mindig napon voltam (viszont előtte is sokat, és soha nem volt semmi bajom), viszont valamiért mindenki azt kérdezgeti, hogy nem vagyok-e terhes. Ti mit gondoltok? Ez lehet baba?
Szia!
Szerintem nincs baba, de már nyugodtan tesztelhetsz.
Sziasztok!
Nem, még nem teszteltem...nem tudom, valahogy félek megtudni az eredményt, bármi is az.:S Amúgy pedig sajnos leghamarabb kedden tudok tesztelni, mert Sevillaban vagyok, és itt vasárnap minden zárva, holnap pedig fiesta, tehát ismét minden zárva lesz.
De nem tudom mit gondoljak...
Sziasztok!
Tegnap vettem egy tesztet (spanyol teszt, mivel itt vagyok jelenleg, 9 euro volt (!!!) ezért csak egyet vettem), ma reggel megcsináltam és negatív lett. Igazság szerint megkönnyebbültem, nem érzem még magam késznek az anyaságra... 21 éves vagyok egyébként, a párom 30 és spanyol. Kettős érzések vannak bennem, mert minden vágyam egy kis félig spanyol félig magyar baba, viszont jobb ez így most.
Teljesen megnyugodni viszont csak akkor fogok, ha megjön a következő menszeszem, mert a tüneteim továbbra is fent állnak, a hasam feszül, hányinger, émelygés, fejfájások tartanak, fáradékony és néha ingerlékeny vagyok, pedig alapból nem vagyok ilyen. Bár azt gondolom, hogy ha terhes lennék, azt a tesztnek már nagyon határozottan ki kellett volna mutatnia.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha lesz valami új fejlemény, majd megírom nektek!:)
Mindenkinek boldog babavárást és kellemes babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!