A magzat a méhben mondhatni teljesen biztonságban van? én félek eltörtem a lábát de lehet butaságnak hangzik, de részletek lentebb
szóval 30 hetes múltam, fent vannak a lábai a gyomorszájam környékén, de sokszor inkább amikor pl görbén ülök, olyan, mintha a hasizmaim felső részét nyomná, ott érzem.
a lényeg, hogy egyszer amikor fújtam az orrom, olyan féloldalasan feküdtem, görnyedve, de olyan erősen fújtam (a levegőt csak, mert be volt dugulva, de semmi)szóval éreztem, hogy a hasizmom totál megfeszül és egy pillanatban egy roppanást éreztem ott belül, szóval pont olyasmit, mint pl amikor véletlen rálépünk egy csigára.
ezt fájdalom is kísérte, amit azóta is (3 napja)érzek de nem nagyon fáj, de fáj.
uh-ra csak 1,5 hónap múlva van id.pontom sajnos, fogadott orvosom nincs
Ilyet én is hallottam. Kalapáccsal ütötte a kisebbségi nő a hasát, h baja legyen a babának.
Egy tüsszentés semmi kárt nem tesz benne.
Lehet vmi izmod volt v vmi.
Ne aggódj, a babában ilyen könnyen nem tudsz kárt tenni. :)
akkor rendben tényleg :)
nem is tudtam, hogy ilyen roppanósak lehetünk terhesen :)
bezzeg a derékfájásról, meg ödémákról ódákat zengenek mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!