Sokszor olvasom itt, hogy jobb fiatalon szülni. Miért gondoljátok így?
Figyelt kérdés
Ha megnézem azokat az ismerőseimet akik fiatalon szültek kevés kivétellel azt láttom,hogy szegények, a gyerek ruházata, élelmezése is gond. Több nő egyedül maradt végzettség nélkül a gyerekkel. Szóval ezért nem értem minek írjak,hogy pl. 28-30akárhány évesen öreg egy nő az anyasághoz? Amikor a gyerek számára egy megfelelő egzisztenciát sikerül kialakitani pl. változatosan étkeztetni,szép ruhába járatni.2016. dec. 4. 17:13
21/21 anonim válasza:
Én 21et töltöm, idén megyek férjhez a párom 8 évvel idősebb. Édesanyám engem 21 évesen szült meg, édesapám is egyidős vele. Nem bánták meg, irtóan várják az esküvőnket, és örülnek hogy ilyen fiatalon, még 40esen megélik az unokát is ha eljön az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!