20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Már kértem idő pontot a nőgyógyászhoz, de most nem értem hogy mi lehet. Minden hónapba megjött a menstruációm, de 3 hónapja sokkal kevesebb ideig volt és nem is olyan sok, nem is tartottam fontosnak. Most meg csináltam egy tesztet ami pozitív lett. De már sokat nőt a hasam,kemény és olyan mintha mozogna is egy picit. Elképzelhető, hogy már 18-20hetes vagyok?2016. nov. 12. 11:22
42/51 anonim válasza:
Gratula. :) :)
És amúgy minden ok? Mit mondott a doki? Nem csodálkozott?
43/51 anonim válasza:
Mit szolt doki? 12.heti uh miatt semmit?
44/51 anonim válasza:
Hú, ez kemény! Gratulálok!
A felén már túl is vagy!!! :-D
45/51 anonim válasza:
Azt a mindenit, én is gratulálok! :))))) Nem semmi! Tényleg, mit szóltak?
46/51 anonim válasza:
Gratulálok :)
Nekem meg második hónapja hogy épp picit van még azaz 2 napig és a hasam is picit mintha fel lenne puffadva :o teszt negatív
48/51 A kérdező kommentje:
Az orvos is meg lepődött. Már elkezdte mondani hogy miért nem jöttem előbb, amikor félbe szakítottam hogy ez még nekem is meglepetés. Igen, szerencsére minden rendben van:)). Mondta hogy ritka, amikor terhesség alatt megjön, de nem én vagyok az első a világon:). Köszönöm szépen a válaszokat 😊
2016. nov. 23. 06:05
50/51 anonim válasza:
Aztaaaa! Gratulálok! Nem mindennapi sztori! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!