Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 6 hetes terhes, és...

Ma vagyok 6 hetes terhes, és pisilás után vettem észre, hogy valami fehér kis szövetszerű jött ki belőlem! Nagyon meg vagyok ilyedve, ez mi?

Figyelt kérdés

Nincs semmi görcs, nincs vérzés se. Olyan mintha fehér kis szövetdarab lett volna kb. 2sm hosszú, és fonal vastagságú!

Forduljak orvoshoz ?

2016. máj. 18. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább összetapad nyák lehet. Az lenne a baj, ha véres lenne, vagy barnáznál, bár még az sem jelent semmit, de akkor érdemes orvoshoz fordulni. Ezen szerintem ne aggódj.
2016. máj. 18. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen igazad lehet! Semmi folt, se vér se barna se görcs.

Talán túlizgulom!

Első baba,akire nagyon sokat vártunk!

Köszönöm a választ

2016. máj. 18. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Először a legfontosabb, hogy minél kevesebbet idegeskedj. Azzal lehet a legtöbbet ártani, ha stresszelsz.

Nálunk is első baba,de első pillanattól úgy programozom az agyam, hogy minden rendben lesz. Ne idegeskedj, az neked is árt..később a pulzusod is nagyon megemelheti.

Egyébként ha van dokid, ő is (ha normális, mert sajna nem mind az tisztelet a kivételnek) meg fog nyugtatni,még akár ha telefonon is felhívod, illetve a védőnők is ezért vannak.

Nyugi és boldog babavárást :)

2016. máj. 18. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, megnyugtattak szavaid!

Próbálok nem idegeskedni, ezt általában jó nagy alvással kivitelezem :)

Ma front vagy vagy nem tudom, mert a fejem is fáj, a savam az egekbe,és álmos álmos álmos vagyok ....

Köszönöm szépen :)

2016. máj. 18. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj. Terhességben bővebb lesz a folyás. Vérzés, barnázás, görcsök jelenthetnek bajt. Próbálj megnyugodni és élvezni a babavárást!
2016. máj. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!