Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok és...

9 hetes terhes vagyok és nagyon de nagyon sok a fehér folyásom ez miért van?

Figyelt kérdés
Kiegészíteném: Az orvosom megállapította hogy csak jobb oldalon van enyhén megtapadva a pici ezért várni kell még legalább 1 honapot hogy megmarad-e vagy sem. És ezért kérdezem tőletek hogy ez normális vagy sem hogy rengeteg fehér folyásom van. Ő lenne a második babucink és azért egy kicsit aggodok lelkileg ez most egy kicsit nehéz.
2014. nov. 19. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem végig a terhességem alatt volt fehérfolyásom, néha több néha kevesebb.a dokim mindig lelellenőrizte h nincs e valami fertőzés, soha nem talált semmit.9 hónapos múlt a kisfiam
2014. nov. 19. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Egyél naponta 2x borsónyi méhpempőt mézzel,ez segít kapaszkodni a kicsinek:-)/megtapadni/...szorítok,hogy ne legyen baj!A folyás normális,több vagy kevesebb ez változó.
2014. nov. 19. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Első babával is sok volt a folyásom,mindig ellenőriztattam nincs e gond.Nem volt.Génia 92 kúra javított a helyzeten.

Most a mésodikkal megint rengeteg fehér folyásom van,gond most sincs.Géniától inkább rosszabb.Nem tehetek mást elviselem.

Drukkolok,hogy megmaradjon a pici :)

2014. nov. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!