6 hetes terhes vagyok es feher folyasom van. Normalis ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mar volt folyasom az elejen is de most sokkal tobb lett, feher es egyre surubb, csak reggelente egy kicsit sargas de utana az feher lesz. Bocsi hogy igy irom!!!! Elvileg nincs semmilyen gombam es fertozesem se. Akkor ez most normalis es csak a hormonok miatt van??2013. nov. 4. 12:59
1/2 anonim válasza:
Normális, amig szagtalan. Egyébként jó ha veszel gomba elleni intim gélt, és azt használod mosakodáskor.
15 hkm
2/2 anonim válasza:
Azt soha nem lehet tudni. Nekem is sűrű fehér folyásom volt, mindenki azt mondta, hogy teljesen normális. Azért szóltam a dokimnak, mikor nála voltam és kiderült, hogy gombás fertőzés, pedig szaga sem volt és nem is viszketett. Ráadásul sok helyen írják, hogy ha a bugyin fehér foltot hagy, akkor normális terhességi folyásról van szó, hát nálam így volt, mégsem volt az. Szóval legközelebb jelezd a dokidnak azért biztonság kedvéért. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!