Normális az ha 16 hetes terhes vagyok és már 2 szer írtak ki az orvosok kúpot, mert fehér folyásom van és nem múlik el?
A kúp befejezése után 1-2 napig nem folyik semmi , de aztán ugyanúgy minden nap napi 4-5 alkalommal önt el ilyen tejfel szerű váladék.
Az orvosok szerint enyhe gombás fertőzésem van, és a terhesség ideje alatt ez természetes hogy több váladék távozik.
Másoknál mi a helyzet?
Sajnos már nekem is most jön elő harmadjára valamiféle fertőzés, csak nekem sokkal csúnyább...
Ez természetes a terhesség alatt, mert minden más lesz ott a ph stb.. és ezek miatt hajlamosabbak vagyunk ilyesmire..
Azt mondjuk átgondolnám, hogy ha nem múlt el csak 2 napra a folyás, akkor lehet, hogy nem megfelelő kúpot írtak fel, mert egy kezelés végével nem 2 napra kell elmúlnia a fertőzésnek...
Nekem 6-15-25 hetesen jött eddig elő, és azért szépen elmúlt miután kezeltem magam..
Szólj a dokinak, hogy nem múlik és lehet, hogy váltani kéne...
Nem teljesen értem, mert ha csak simán fehér folyásod van, az tök normális. Nekem harmadik terhesség alatt végig ez volt. A "rossz hír", hogy szülés után is megmaradt, már több mint fél éve. Az orvos szerint megnőtt a mirigyek termelése és ennyi, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Gombás fertőzés akkor van, ha bűzös a "cucc", vagy sárgás színű, esetleg viszkető égető érzés társul hozzá.
1. vagyok, mondjuk az nekem is fura, hogy a fehér folyásra azt mondják gomba... ezért is írtam, hogy nekem sokkal csúnyább ettől..
A vizeletedből gondolja a doki, hogy fertőzés vagy honnan?
Mintát vett a hüvely nedvemből, és írt fel 3 napos kúpot ami eleven fehér színű volt.
Semmi jele annak hogy gombás fertőzésem lenne , nem viszket, nem ég, nincsen megduzzadva a puncim sem, csak annyi hogy mindég valami távozik a puncimból adagonként.
2 szer látott eddig orvos mind a 2 alkalommal írtak fel 2 különböző kúpot.
Sőt az első fajtát más doki írta elő és olyat írt ki hogy 3 hónapos kor alatt nem is szabadott volna ki írnia 10 db-os kúpból a 9 -nél bevéreztem.
De a folyás akkor sem múlt el.
Már vettek tőlem vért kivizsgálásra , Trrippel, kankó, nyavaja.....nemi betegség kivizsgálására. Már csak az eredményt várom.
Hát remélem semmi komoly bajom nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!