Azt akarom megtudni hogy szerintetek, terhes vagyok ha november 22-én az orvos érezte a babát, de viszont az ultrahang semmit nem lát! Októberbe volt meg utoljára rendesen, a mellemből fehér tej folyik, a hasam kerekedik? .
teszteltél?
Szerintem mindenféleképpen menj vissza a dokihoz vagy másikhoz aki tapasztaltabb.
Sok sikert!
Ne haragudj, de te sem vagy százas. Azt írod, hogy az orvosod mondta, hogy menjetek vissza szívhangot nézni. Meg akartad várni, amíg bekopog hozzád, és kézenfogva elvisz a kontroll uh-ra? Magadtól is visszamehetsz... Tapintással egyébként babát nem érez, csak megnagyobbodott méhet. Ha van előtejed, és a pocakod is nő, volt egy pozitív teszted, ami után orvoshoz mentél, aki azt mondta, hogy a méhed tapintással nagyobbnak érződik, menj vissza később, hogy lesz-e szívhang, akkor mit vársz itt a neten...?
Menj már el egy ultrahangra, édes Istenem...
A terhességnek nem az a legkézenfekvőbb tünete, hogy a párod szex közben nyom valamit.
Hány éves vagy?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!