Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes korig nem vettem...

20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Már kértem idő pontot a nőgyógyászhoz, de most nem értem hogy mi lehet. Minden hónapba megjött a menstruációm, de 3 hónapja sokkal kevesebb ideig volt és nem is olyan sok, nem is tartottam fontosnak. Most meg csináltam egy tesztet ami pozitív lett. De már sokat nőt a hasam,kemény és olyan mintha mozogna is egy picit. Elképzelhető, hogy már 18-20hetes vagyok?

2016. nov. 12. 11:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Igazából azért írtam ide, mert az orvoshoz is 1 hét múlva kaptam időpontot. Addig meg ez a 'nem tudom most mivan' helyzet elég rossz. Többet járok pisilni de, azt hittem hogy csak felfáztam.. Barátnőmnek is van egy 1 éves kislánya, és tegnap előtt kérdezte meg tőlem hogy te nem vagy terhes? Akkor kértem az időpontot is.
2016. nov. 12. 11:56
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha eddig minden hónapban megjött és nem voltak jellegzetes tüneteid akkor elképzelhető, hogy eddig nem vetted észre. Ismrősi körömben van olyan, akit úgy szült az anyukája, hogy az 5 hónapig menstruált, így ő is később jött csak rá.

Nagyon ritka, de van ilyen, hogy valaki a 3-4 hónapban jön rá.

Nekem inkább az az elképzelhetetlen, hogy valaki úgy megy szülni, hogy nem is tudja, hogy terhes. Na ilyen azért már csak nincs, mert egy idő után mozog az a gyerek, nem is kicsit. Nem tudom elképzelni, hogy van olyan hülye aki képes a bélmozgásaival összekeverni mikor a gyerek lerúgja a veséjét vagy a gyomorszáját, meg kívülről is frankón látszik, hogy mozog.

2016. nov. 12. 12:34
 13/51 anonim ***** válasza:
5%
#12 Egy elhanyagolt PCOS-es, aki van vagy 150 kiló, arról elhiszem, hogy nem veszi észre. Egyébként ettől még az igénytelenség kategória, mert legkésőbb a has kerekedésénél és a mozgásoknál észre kéne venni. Lehet én vagyok a hipochonder, de nálunk mindig van terhességi teszt, és megcsinálom, ha valami fura van velem, tehát ha késik, nem úgy jön meg vagy ha nem védekezünk.
2016. nov. 12. 13:00
 14/51 anonim ***** válasza:
75%
Melled nem lett érzékeny, nem nőtt? Nálam az volt a legelső jel pl.
2016. nov. 12. 13:01
 15/51 anonim ***** válasza:
26%
Én már olyat is hallottam, hogy a szülésnél jöttek rá, hogy valójában szülni fog a nő. És orvosfeleség volt!
2016. nov. 12. 13:15
 16/51 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon ritka az ilyen. Kétgyerekes ismerősömmel is ez történt, így lett a 3. Semmi tünete nem volt, csak a fura hasi érzés, tesztet sem csinált, orvoshoz ment. Ott dobott egy hátast a doki is, ő is, 16 hetes volt a baba.

És most miért csináltál tesztet, a barátnőd javasolta?

2016. nov. 12. 15:00
 17/51 A kérdező kommentje:
Igen, meg mivel nőtt és kerekedett a hasam magamtól is gondoltam rá, ő meg csak rátett hogy mondta. Amiatt izgulok hogy dohányzom, nem is keveset. De mióta megcsináltam a tesztet jó ha 4-5 szálat szívok el. De ha tényleg 20 hét körül járok és én meg végig dohányoztam..:( emiatt nagyon parázok..
2016. nov. 12. 16:14
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is "megjött", csak barnázás volt, de nekem mindig így kezdődik a mensim, az lett furi, hogy 2 nap után abbamaradt és a 4. nap sem folytatódott, akkor csináltam tesztet.... Görcsölgetés (bár gyengébben) és mellfeszülés volt, de az menseskor is mindig van, azóta hol van, hol nincs.

Hányingerem van nagyjából a 6. hét óta, de lehet az Utrogestan is bezavar, anyukámnak és mamámnak pl. egyáltalán nem volt.

Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki, de szerintem elképzelhető, hogy terhes vagy valóban, de más is állhat mögötte.

2016. nov. 12. 16:30
 19/51 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek negatív volt a teszt viszont elég furán volt meg neki.. Semmi más tünet nem volt a nőgyógyász közölte vele hogy Gratulál 18 hetes kismama
2016. nov. 12. 16:55
 20/51 A kérdező kommentje:
Hát én is kíváncsi vagyok, meg izgulok is. Köszönöm a válaszokat:)
2016. nov. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!