20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?
Elkeozelheto h vannak ilyen nők?
Nott a hasad? Nem hanytal? Nemtudom elkepzelni h ne vegyem eszre. Tervezett baba?
"Elkeozelheto h vannak ilyen nők?
Nott a hasad? Nem hanytal? Nemtudom elkepzelni h ne vegyem eszre. Tervezett baba?"
Miért ne lenne elképzlehetö? Nem mindenkinek vannak "tünetei", ahoyg írta, a vérzése megjött,csak kicsit kevesebb, igen sok nönek nincs sem hányingere, se más baja. A hasa meg a legtöbb nönek kb ilyenkor kezd nöni, akkor miböl vehette volna észre?
Gondolom, nem tervett baba, de akár az is lehetne - ha nincsenek jelei, akkor nem igazán veszi észre az illetö
A kérdészönek: menj el orvoshoz és ott nézeds meg magad, mert lehet terhesség, de elöfordulhat egyéb is, akár petefészek-ciszta is okozhat pozitív tesztet
Vannak nők akiknek terhesség első hónapjaiban ugyanúgy menstruálnak, csak kevesebb mennyiséget, és rövidebb ideig. Szóval nem kizárt.
És az sem törvényszerű, hogy jelentkeznek terhességre utaló tünetek. Nekem is csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és kimaradt a menzeszem, semmi hányás, hányinger nem volt.
Bár ha nekem 3 hónapon keresztül sokkal kevesebb, és rövidebb ideig tartott volna a menzeszem, már előbb orvoshoz fordultam volna.
De ha 18-20.hétben vagy az már 5 hónapos terhesség.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, írd majd meg mit mond az orvos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!