Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes korig nem vettem...

20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Már kértem idő pontot a nőgyógyászhoz, de most nem értem hogy mi lehet. Minden hónapba megjött a menstruációm, de 3 hónapja sokkal kevesebb ideig volt és nem is olyan sok, nem is tartottam fontosnak. Most meg csináltam egy tesztet ami pozitív lett. De már sokat nőt a hasam,kemény és olyan mintha mozogna is egy picit. Elképzelhető, hogy már 18-20hetes vagyok?

2016. nov. 12. 11:22
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
16%

Elkeozelheto h vannak ilyen nők?

Nott a hasad? Nem hanytal? Nemtudom elkepzelni h ne vegyem eszre. Tervezett baba?

2016. nov. 12. 11:25
 2/51 anonim ***** válasza:
71%

"Elkeozelheto h vannak ilyen nők?

Nott a hasad? Nem hanytal? Nemtudom elkepzelni h ne vegyem eszre. Tervezett baba?"

Miért ne lenne elképzlehetö? Nem mindenkinek vannak "tünetei", ahoyg írta, a vérzése megjött,csak kicsit kevesebb, igen sok nönek nincs sem hányingere, se más baja. A hasa meg a legtöbb nönek kb ilyenkor kezd nöni, akkor miböl vehette volna észre?

Gondolom, nem tervett baba, de akár az is lehetne - ha nincsenek jelei, akkor nem igazán veszi észre az illetö

A kérdészönek: menj el orvoshoz és ott nézeds meg magad, mert lehet terhesség, de elöfordulhat egyéb is, akár petefészek-ciszta is okozhat pozitív tesztet

2016. nov. 12. 11:29
 3/51 anonim ***** válasza:
77%
Volt már ilyen a történelemben.
2016. nov. 12. 11:29
 4/51 A kérdező kommentje:
Nem hánytam, semmi jelét nem vettem észre hogy egyáltalán terhes lehetnék. Már csak azért sem mert egyszer voltam és az spontán vetéléssel végződött. Akkor már egyből észre vettem mert nem jött meg. De most egy kicsit össze vagyok zavarodva.
2016. nov. 12. 11:31
 5/51 anonim ***** válasza:
66%
Mikor jött meg utoljára? Mióta nem védekeztek?
2016. nov. 12. 11:31
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Elkepzelheto! Majd az orvos megmondja.:)
2016. nov. 12. 11:35
 7/51 anonim ***** válasza:
76%

Vannak nők akiknek terhesség első hónapjaiban ugyanúgy menstruálnak, csak kevesebb mennyiséget, és rövidebb ideig. Szóval nem kizárt.

És az sem törvényszerű, hogy jelentkeznek terhességre utaló tünetek. Nekem is csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és kimaradt a menzeszem, semmi hányás, hányinger nem volt.

Bár ha nekem 3 hónapon keresztül sokkal kevesebb, és rövidebb ideig tartott volna a menzeszem, már előbb orvoshoz fordultam volna.

De ha 18-20.hétben vagy az már 5 hónapos terhesség.

Mindenesetre kíváncsi vagyok, írd majd meg mit mond az orvos. :)

2016. nov. 12. 11:38
 8/51 A kérdező kommentje:
Múlt hónap közepén jött meg utoljára. Június-júliusba volt hogy néha nem védekeztünk. Nem tervezett baba, de örülnénk neki:)
2016. nov. 12. 11:40
 9/51 anonim ***** válasza:
65%
Nem valószínű, pláne, ha voltál már terhes, valami más lehet a háttérben. Molaterhességben pl. nagyon gyorsan nő a méh, és magas a HCG-szint, de majd a nőgyógyásznál úgyis kiderül, mi a helyzet.
2016. nov. 12. 11:41
 10/51 anonim ***** válasza:
88%
Ebben a hónapban nem eshettél teherbe? Nincs kizárva, hogy 20 hetes terhes vagy, de ezekkel a "menstruáltam pontosan" dolgokkal nagyon szkeptikus vagyok... Mármint itt olvastam már sok ilyet, de amikor élőben láttam ilyet, mindig kiderült, hogy ezek össze-vissza pecsételések és maszatolások voltak. Görcsös vérzések, pláne 15-16 hetesen nagyon nincsenek.
2016. nov. 12. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!