Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes korig nem vettem...

20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Már kértem idő pontot a nőgyógyászhoz, de most nem értem hogy mi lehet. Minden hónapba megjött a menstruációm, de 3 hónapja sokkal kevesebb ideig volt és nem is olyan sok, nem is tartottam fontosnak. Most meg csináltam egy tesztet ami pozitív lett. De már sokat nőt a hasam,kemény és olyan mintha mozogna is egy picit. Elképzelhető, hogy már 18-20hetes vagyok?

2016. nov. 12. 11:22
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Én elhiszem amit írsz, lehetséges.

Mi terveztük a babát, így amikor elmaradt a mensim, teszteltem. De semmi tünetem nem volt, teljesen jól éreztem magam. A menzeszem alapból kb 1-2 napos, szóval ha kicsit kevesebb, mem biztos, hogy gyanakodtam volna. A hasam kb 16-18 hetesen kezdett nőni, pedig 56/163 voltam amikor tehebe estem.

Szóval ha nem tervezzük, és van egy minimális vérzésem, nekem sem tűnik fel. Idegenek kb 24-26 hetesen kérdeztek rá óvatosan, akkor kezdett jobban nőni a hasam.

És egészen a végéig teljesen tünetmentes voltam, semmilyen terhes tünetet nem produkáltam, csak a hasam nőtt.

Majd a dokinál kiderül, kíváncsi vagyok, mi lesz!

2016. nov. 12. 17:14
 22/51 anonim ***** válasza:

Majd irj mi volt a dokinál!

Kiváncsi vagyok 😊

2016. nov. 12. 17:28
 23/51 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom :)
2016. nov. 12. 17:32
 24/51 anonim ***** válasza:

Én is nagyon kíváncsi vagyok :)

Egyébként el tudom képzelni, hogy nem vetted észre. Nekem a nagyobb gyerkőccel semmi bajom nem volt, cssk nem jött meg. Szóval ha megjött volna, én sem gondoltam volna, hogy terhes vagyok. Vele a végén sem volt problémám, csak nagy volt a hasam (teher sem volt, tényleg semmi).

2016. nov. 12. 18:18
 25/51 anonim ***** válasza:
Hasad nem szokott kemenyedni picit? Pl ha haton fekszel? En is kivancsi vagyok mi lesz a vege :)
2016. nov. 12. 18:40
 26/51 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm is így járt. Az 5. hónapban vette észre, hogy terhes, mert tünete sem volt, és meg is jött mindig neki.
2016. nov. 12. 19:14
 27/51 anonim ***** válasza:
76%

Hú, de izgi!

Amúgy szerintem is simán lehetséges, sok kismamának nincs semmilyen tünete! A teszted erős pozitív?

2016. nov. 12. 19:36
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem terhes vagy, mert a pozi teszt általában biztosat mutat, de egyáltalán nem biztos, hogy 20 hetes, ha szoktál szexelni akkor lehet, hogy csak néhány hetes terhes vagy.
2016. nov. 12. 20:10
 29/51 anonim ***** válasza:
Lehetséges!!! Barátnőm a 6 hónapban vette észre hogy szerinte terhes. Úgy kell elképzelni hogy semmi tünet nem volt és rendesen menstruált és molet :( Én el sem hittem elsőnek amikor mondta csak akkor amikor megszületett a baba. Kíváncsi vagyok neked mit fog mondani az orvos :)
2016. nov. 13. 15:20
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Engem elkuldtek mindenfele kivizsgalasra mert elkezdtem fogyni nem gyengen. 3 honap alatt 16 kg lement. Nem tudtak mi lehet a bajom. Nem voltam rosszul semmi de smmi bajom nem volt. Sot. Hatarozottan jol ereztem magam. 13 honapos volt a kislanyom akkor. Mindenki aggodott hogy milyen betegseg lapul a hatterben. Aztan amikor az orvos kozolte hogy 13 hetes terhes vagyok majdnem lefordultam az vizsgalo agyrol. Szoval nem lehetetlen.
2016. nov. 13. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!