20 hetes korig nem vettem volna észre hogy terhes vagyok?
Én elhiszem amit írsz, lehetséges.
Mi terveztük a babát, így amikor elmaradt a mensim, teszteltem. De semmi tünetem nem volt, teljesen jól éreztem magam. A menzeszem alapból kb 1-2 napos, szóval ha kicsit kevesebb, mem biztos, hogy gyanakodtam volna. A hasam kb 16-18 hetesen kezdett nőni, pedig 56/163 voltam amikor tehebe estem.
Szóval ha nem tervezzük, és van egy minimális vérzésem, nekem sem tűnik fel. Idegenek kb 24-26 hetesen kérdeztek rá óvatosan, akkor kezdett jobban nőni a hasam.
És egészen a végéig teljesen tünetmentes voltam, semmilyen terhes tünetet nem produkáltam, csak a hasam nőtt.
Majd a dokinál kiderül, kíváncsi vagyok, mi lesz!
Majd irj mi volt a dokinál!
Kiváncsi vagyok 😊
Én is nagyon kíváncsi vagyok :)
Egyébként el tudom képzelni, hogy nem vetted észre. Nekem a nagyobb gyerkőccel semmi bajom nem volt, cssk nem jött meg. Szóval ha megjött volna, én sem gondoltam volna, hogy terhes vagyok. Vele a végén sem volt problémám, csak nagy volt a hasam (teher sem volt, tényleg semmi).
Hú, de izgi!
Amúgy szerintem is simán lehetséges, sok kismamának nincs semmilyen tünete! A teszted erős pozitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!