Október 9. -én vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót, teljesen végig szedett levél. Mikor lehetek terhes?
Lehet, hogy honapok mulva.
Hogy most terhes lennel, ketlem.
Én kérdezhetek itt férfiként?
Lehet gyógyszere válogatja, de nekem a barátnőm azt mondta, hogy utána 3 hónapig másképp kell védekeznünk, ezt ajánlotta az orvos, hogy kiürülhessen a szervezetéből a gyógyszer teljesen. Mivel rögtön utána nem ajánlaton teherbe esni, ez most akkor baromság, vagy attól függ melyik gyógyszert szedi?
8-as, baromság. A kiürülés az kb. 30 éve volt szempont, az akkori gyógyszereknél egy szem tartalmazott annyi hormont, mint ma egy levél. A mai gyógyszerek kiürülése nem több 24 óránál. A három hónapot amiatt szokták javasolni, hogy helyreálljon kicsit a ciklus.
Akinek viszont eleve döcögősebb a peteérése (mint pl. én), jobb ha próbálkozik egyből, mert reagálHAT a petefészek a gyógyszermegvonásra fokozottabb működéssel. Nekem személy szerint az orvosom azt javasolta, hogy ha babát szeretnék, akkor egyből próbálkozzunk, mert a szedés elhagyása után néhány hónapig picit nagyobb az esély. Így már gyógyszerszedéssel párhuzamosan elkezdtem tölteni a vitaminraktáraimat (folsav, D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!