Lehetek terhes? A hőmérsékletem 37.3-37.4, a nem várt 4. Napján vagyok! Plusz egy rákszűrés utáni levél!
Nagyon köszönöm a válaszodat :)! Meg mindig nem jött meg, sőt mostmár olyan savas hányingerem érzésem van...mintha a sav jönne fel...tesztel meg mindig húzom az időt, mert mar csalódtam. Nem sokszor, mert ez a 4. Hónapunk. :) a megjön erzes megvan, de nem erős...kicsit estére jobban. Nem elem bele magam, hiszen. Tudom, hogy volt rá példa nem egyszer , hogy késik. Ha ma nem jon meg es holnap reggel sem, akkor rosmann es tesztelek ! En csak reménykedek,mhogy talán sikerult, de legbelül ugy, hogy nem...hiszen megjön érzésem van...a mellem faj...de nem a bimbó résznél...de mindegy, ha meg is jon...koncentrálok, h r.szuresen ne legyen semmi gubanc.
Puszi!
Szia! Nagyon kedves vahy, hogy emlekszel! Meg csak most lattam, hogy valaszoltal!
Kicsit osszetettebb a dolog, van cisztam is es fertozesem is. Mindezek mellett egeszsegesek vagyunk, hiszen 10+1hkm lettem:) szerencse, hogy a gyogyszert nem valtottam ki.
De koszonom, minden rendben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!