Most 27. én kell mennem a méhnyak rákszűrés eredményéért a dokihoz, észre veszi ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
az elöző menzim máj.27-én volt(30-33naposak a ciklusaim),azóta rendszeressen próbálkozunk a babával,4-5napja érzékeny a mell bimbóm,szurkál a jobb petefészkemnél,görcsölget a hasam.Lehet hogy baba lesz,ha szólok a dokinak tapintással érez valamit ha baba van?2008. jún. 16. 15:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem erezheti ha szolsz neki nezze meg..En is voltam mar ugy hogy kesett egy ket napot es kezzel vizsgalt meg nem ultrahangal,akkor nem voltam megsem terhes ezert nem is erezte.
2/2 anonim válasza:
nem tudná még kitpintani, mert kb egy hete lehetett péés most pedig a beágyazódás, de ha megkéredvizeletből vérből megnézheti, de még korai lenne meg kellene várni a mostani mensid jön-e vagy nem...mert amikor megkérdi mikor volt a mensid és számol ő is ezt fogja mondani, de kérdezdmeg, hátha extra profi orvosod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!