7napos szünet után nem vettem be a következő levél első szemét (hétfőn, júl.1. ), csak másnap (kedd este júl.2. , az aznapival együtt), miután barátommal együtt voltunk. Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Igen, lehetsz.
Teszt korai.
Valós tünet korai.
Orvoshoz még felesleges menni, nem látna még semmit.
Igen, ismerek olyat, akinek így "csúszott be". Nem a semmiért emeli ki a tájékoztató, hogy ilyenkor gond lehet.
Igen lehetsz terhes, de ez mind le van írva a betegtájékoztatóban.
Ráadásul kétszer is védekezés nélkül szexeltetek, ezért dupla az esély. GYereket akartok?
Le van írva a tájékoztatóban is, hogy ha kimarad egy tabletta (ami az első héten a legrosszabb), akkor utána 7 napig már védekezési módszert is alkalmazni kell pl. óvszer.
Terhes tüneteid még nem lehetnek, szóval az hogy fáj a hasad alja meg ilyenek azt csak beképzeled mert parázol.
Kb 3-4 hét múlva csinálj tesztet!
Még anno évekkel ezelőtt én is voltam így, hogy lemaradt az első szem, és szintén lindynettét szedtem. Mi sem védekeztünk másképp, és nem volt gond.
Ha Te nem is voltál ilyen szerencsés, akkor sem lehetne még tünete a terhességek, úgyhogy az egészen biztos, hogy nem amiatt fáj a hasad.
Azért majd csinálhatsz egy tesztet akkortájt, hogy újra meg kell jönnie.
Hát hányingered egészen biztos, hogy nem terhességtől van. Még ha be is sikerült, akkor még be sem ágyazódott, tünetek meg csak azután vannak...
Valami egészen más bajod lehet...lehet nem is nőgyógyászhoz kellene menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!