Október 9. -én vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót, teljesen végig szedett levél. Mikor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
12.-én meg ia jött,ahogy szokott,viszont új levél gyógyszerbe már nem fogtam,mert tesót szeretnénk a 20hónapos fiunknak.A mensi utáni héten elkezdtem iszonyatosan görcsölni,főleg a petefészkek.Ennek már egy.hete,és még mindig fájok.A gyógyszer "hiánya " vagy már teherbe is estem??Nem tudom mire vélni2016. okt. 27. 10:46
11/22 A kérdező kommentje:
Már nem"
2016. okt. 27. 11:55
12/22 A kérdező kommentje:
10.Válaszoló nálunk is így van- volt
2016. okt. 27. 11:56
13/22 anonim válasza:
8# mar 24-48 ora alatt kiurul , ezert nem szabad egy szemet sem kihagyni, sot ajanlott mindig ugyanabban az idopontban bevenni.. kamu.. 1-2nap alatt kiurul!:)
14/22 anonim válasza:
Szerintem is a peteérést érzed. Nekem is eléggé elhúzódott és görcsölt a hasam az első "mentes" ciklusban.
Ugye ilyenkor hosszabb idő után felszabadul a szervezet a szabályozás alól, meg ugye gyógyszer alatt nincs is peteérés.
15/22 anonim válasza:
Én az 1. babánál, 1 éve már nem szedtem tablettát.
jelenleg 21 hónapos múlt (januárban lett 2.) de erre én nem kezdtem el szedni gyógyszert (mondjuk 1 évig anyatejen volt) jelenleg 5 hetes vagyok.
16/22 anonim válasza:
januárban lesz 2, rosszat írtam.
17/22 A kérdező kommentje:
Szombat óta késik...
2016. nov. 7. 11:12
19/22 A kérdező kommentje:
Szombaton teszteltem,negatív lett!Azóta nem merek (smile)
2016. nov. 7. 11:45
20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként azt hittem a 2.gyerekre nem fogok rágörcsölni...aha,dehogynem!
A bal mellem nagyon fáj,néha falási rohamaim vannak!De már biztos beképzelem,azt is,hogy hányingerem van!
2016. nov. 7. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!