Rezia levél közepén menstruáció. Terhes lehetek?
Ha közben szedtél másféle gyógyszert, vagy kifelejtettél egy-kettöt, akkor könnyen lehetséges. De lehet egyéb probléma is, nemcsak terhesség.
Vegyél egy tesztet, akkor legalább valamennyivel többet tudsz, ha nem javul a dolog, akkor meg menj orvoshoz.
Lehet hogy mégsem ez a megfelelő tabletta a számodra.
Nálam is volt olyan gyógyszerváltásnál, hogy váltottam egy másik fajtára, amivel néhány hónapig semmi gond nem volt, aztán egyáltalán nem volt vérzésem tőle. Kivizsgáltak, azt mondták a gyógyszer miatt, így kaptam másikat. Azzal rendbe volt minden.
Lehet hogy egyébként valamilyen hormonális változás is történt a szervezetedben.
De ha esetleg valamire nem figyeltél, ami gyengítette a gyógyszer hatását, akkor még akár a terhesség is lehetséges.
Szedtem de ebben a honapba 4x jött meg.
Van már egy gyerköcöm így sejtettem mikor fájt a derekam, hányingerem volt és a hasam felpuffadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!