Október 9. -én vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót, teljesen végig szedett levél. Mikor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
12.-én meg ia jött,ahogy szokott,viszont új levél gyógyszerbe már nem fogtam,mert tesót szeretnénk a 20hónapos fiunknak.A mensi utáni héten elkezdtem iszonyatosan görcsölni,főleg a petefészkek.Ennek már egy.hete,és még mindig fájok.A gyógyszer "hiánya " vagy már teherbe is estem??Nem tudom mire vélni2016. okt. 27. 10:46
21/22 anonim válasza:
Nézd, szerintem még nem késik neked. Mert ha azt nézem, hogy 27-én tetted fel a kérdést, és akkor még mindig érezted a feltehetően ovu fájdalmat, így csak utána történhetett meg az ovu, ezáltal a teherbe esés is. Azóta meg még nem telt el a 14 nap. (Mert ugye ovu után kb. 14 nap múlva esedékes az újabb menzesz.)
Szóval még van ideje megjönni, és a teszt is korai volt. Szerintem hétvégéig nyugodtan várhatsz az újabb teszttel, ha addig sem jön meg.
22/22 A kérdező kommentje:
Éjjel megjött,pontosan 28napra,aminek tulajdonképpen örülök,mert elvileg ugye gyógyszer nélkül is megjött!
2016. nov. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!