12 hetes terhes vagyok, kedden vettem be az utolso szem duphastont, azota szerencsere jol vagyok nincs verzes. Ugye akkor mar nem kezdhetek el verezni?
De, bármikor lehet vérzés, de nem ugyanattól, mint az első 12 hétben. Akár szex közben felsérthetitek a hüvelyfalad, vagy bármi.
a hashúzódásra magnosolv, napi 1-2
Én a 13. héten kezdtem el vérezni, addig semmi gond nem volt. AZ első 12 hétre mondják hogy akkor a legnagyobb a vetélés veszélye.
Azt hogy miből mennyit szedj az orvosoddal beszéld meg hiszen ő ismer.
Bármilyen magnéziumot szedhetsz, semmilyen gondot nem okoz. Ha túl sokat szedsz, azt hasmenésből lehet észrevenni, de ehhez általában irgalmatlan mennyiség kell. Én 2400 mg/nap mennyiségben szedtem magnézium-citrátot, ez majdnem olyan, mintha 10 szem MagneB6-ot szednék. Szóval akármilyen magnézium készítményből nyugodtan lehet a nyitó mennyiség 3 szem.
Egyébként nyugodj meg a vérzés miatt, már átvette a lepény a progeszteron termelést, több mint valószínű, hogy nem fog vérzés jelentkezni.
6-10hét között véreztem.12uh-n minden rendben volt.13 hetesen egy éjjel elöntött a vér 😱 Ez nem azt jelenti h neked is így lesz,csak leírtam h ilyen is van.
Magnosolv vagy magnerot.Vérzések idején 3x2 magnerotot meg mg infúziót is kaptam.Femibionban nincs elegendő mg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!