" Ne hizzak Inkább Fogyjak " De hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 21+3 hetes kismama vagyok.. Kis súlyfelesleggel kezdtem a terhességet.. Egy hormon betegség miatt.. Az első néhány hét alatt fel jött 1,5 kiló ami miatt a doki le cseszett.. 20 hetes kontrollon már az a 1,5 kiló nem volt rajtam tehát most annyi kiló vagyok amennyivel kezdtem a terhességet... Ennek nagyon örült a nőgyógyászom és azt mondta hogy " Nagyon jó csak így tovább Ne is hízzon inkább fogyjon " Kicsit meglepett.. Szóval fogynom kell.. De hogyan? Van valami tipp amivel le dobok pár kilót de a babának nem lesz baja? Minden leletem tökéletes eddig a baba szépen fejlődik. 160 g Ch diétát szigorúan tartom + kismama torna + mindennap 6 km-t biciklizek... De a súlyom nem csökken hanem stabil.. Mit csináljak hogy le menjen még néhány kiló? A válaszokat előre is köszönöm. 22/ L 21+3 hkm ( 81,5 kg 150 cm)2016. aug. 29. 17:51
31/40 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk mert úgy voltunk vele ha jön akkor jöjjön ha nem akkor nem.
2016. aug. 30. 14:20
32/40 anonim válasza:
Na ez az ami oriasi hiba volt, mert igy eselyt adtal arra, hogy 150-hez 81 kg-mal teherbe ess, kezeletlen pcos es IR miatt. Ez nem felelosseg! Nem akarok vitazni es kioktato lenni, oszinten nem all a szandkeomban bantani, de szepen kerlek menj el dokihoz es kezdj bele a rendes dietaba!
33/40 A kérdező kommentje:
Endroklinologusnál voltam azt mondta nyugodtan lehet próbálkozni.. 16 éves koromban állapította meg a nőgyógyász hogy PCO.. És fogamzásgátló tablettát írt
..ennyi.. Most másik orvosom van.. Az új orvos és a védőnő is tudja.. Kérdeztem hogy kell e menni vizsgálatra a hormon betegség miatt mind a ketten azt mondták hogy nem szükséges mert minden rendben van....
2016. aug. 30. 15:34
34/40 anonim válasza:
Nezd, en erre mar nem tudok mit irni. Honnan tudjak az orvosok, hogy minden rendben van? Folyamatosan nezik a hormonjaidat? az inzulint? Endokrinologus is lat vagy csak nodoki, akinek ez nem szakterulete? Ha ennyire kover vagy es ennyi kaja mellett nem fogsz, akkor nincs rendben semmi! Tok mindegy, hogy anno mit mondtak a dokik. Kerj beutalot endokrinologushoz es egy dietetikushoz!
35/40 anonim válasza:
Ilyenkor boldog vagy, hogy ki tudsz oktatni valakit? Otthon is így viselkedsz? Utálhat mindenki...
36/40 anonim válasza:
Ha ez az okoskadas az ara annak, hogy egy baba ne szulessen meg betegen az anyja felelotlensege miatt, akkor igen, boldog vagyok! :) erdemleges hozzaszolas?
37/40 A kérdező kommentje:
Rendszeresen nézik Endroklinologus is lát. 2 havonta.. Minden jó.. Csak az inzulin magas.. De gyógyszert nem írt.. Nem tudom miért. Nincs lehetőségem össze vissza utazni meg minden féle dokinak fizetni.. Mert nincs rá pénzem.. Mindent elvisz az albérlet..
2016. aug. 30. 19:12
38/40 anonim válasza:
DIETETIKUSHOZ menj el, mert a diétád borzasztó. Ő állítsa össze neked és máris fogyni fogsz.
39/40 A kérdező kommentje:
Elmegyek.
2016. aug. 31. 09:19
40/40 anonim válasza:
furi én 30 hetesen 172 centivel vagyok 79kg és még engem is baszogatnak hogy sokat híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!