Szerintetek jó az alakom, vagy fogyjak/ hízzak egy kicsit?
Figyelt kérdés
166 cm, és 42 kiló vagyok, 15/L. Tudom, hogy nincs semmi mellem. :D
2016. jún. 12. 13:03
1/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hízz 5-6 kilót minimum, ez már a betegesen sovány kategória
De amúgy gyönyörű vagy :) (16/f)
2/18 anonim válasza:
szerintem is, mint ahogy az előző írta: egy kis plusz izom ( ha van egy kis zsír benne az se gáz) mehetne fel rád és akkor már álomalakod lesz.
3/18 anonim válasza:
Hát egy jó 10-15 kg hízás. Izom és zsír, mert egyik sincs rajta.
4/18 anonim válasza:
Úgyis fogsz még hízni az elkövetkező években, arra vigyázz csak hogy ne fogyj. Ha mindenképp csinálni akarsz valamit, akkor komolyabb torna/kis gyúrás hogy izom jöjjön fel és ne zsír.
5/18 anonim válasza:
ehhez a vékonysághoz felszednél egy kis izmot, gyönyörű feszes alakod lenne!
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :)
2016. jún. 12. 19:24
8/18 anonim válasza:
Szerintem is híznod kéne (elfogult vagyok kicsit mert a telt lányokat szeretem) de azért tényleg nem árt kicsit híznod.
9/18 anonim válasza:
Fogyni semmiképp. Szerintem így szép vagy. Én pedig amiatt vagyok elfogult, mert a vékony lányokat szeretem :D
Számomra a kis mell sem hátrány, egyébként is még csak 15 vagy. (sőt a nagy nem is tetszik, inkább a kicsi/közepes, formás)
Tehát nekem lényegében semmi kifogásolnivalóm nincs az alakoddal, egyedül a koroddal (kb 2-3 év +ba kéne)
10/18 anonim válasza:
Szia!
Izmosodni, és hízni is kellene. Sportolj, attól izmos is leszel és éhes is és kikerekedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!