Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » " Ne hizzak Inkább Fogyjak "...

" Ne hizzak Inkább Fogyjak " De hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21+3 hetes kismama vagyok.. Kis súlyfelesleggel kezdtem a terhességet.. Egy hormon betegség miatt.. Az első néhány hét alatt fel jött 1,5 kiló ami miatt a doki le cseszett.. 20 hetes kontrollon már az a 1,5 kiló nem volt rajtam tehát most annyi kiló vagyok amennyivel kezdtem a terhességet... Ennek nagyon örült a nőgyógyászom és azt mondta hogy " Nagyon jó csak így tovább Ne is hízzon inkább fogyjon " Kicsit meglepett.. Szóval fogynom kell.. De hogyan? Van valami tipp amivel le dobok pár kilót de a babának nem lesz baja? Minden leletem tökéletes eddig a baba szépen fejlődik. 160 g Ch diétát szigorúan tartom + kismama torna + mindennap 6 km-t biciklizek... De a súlyom nem csökken hanem stabil.. Mit csináljak hogy le menjen még néhány kiló? A válaszokat előre is köszönöm. 22/ L 21+3 hkm ( 81,5 kg 150 cm)

2016. aug. 29. 17:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
ha stabil a sulyod,akkor azt jelenti,hogy fogysz...már a baba is hizik+ a hozza tartozo dolgok,m.víz,lepeny,megnovekedett vermennyiseg...mindmind súly..szerintem jol csinalod,csak igy tovább!
2016. aug. 29. 18:03
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
Az első válasz a releváns.
2016. aug. 29. 18:23
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

az elsonek igaza van. a végére abbol fogyas lesz.

egyébként meg ne aggodj, akik ilyen nagy (sajnos ez nem kicsi..tényleg 25-30 kg plusz van rajtad) sulyfelesleggel esnek teherbe (pl. én is) azok általában fogynak a terhesség végére.

2016. aug. 29. 19:00
 4/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat.. Igen tudom hogy van rajtam felesleg de addig amíg nem jött a hormon betegség addig 45-58 kiló között mozgott a súlyom az utóbbi 3 évben lettek gondok... PCO és IR és hirtelen szaladtak a kilók fel..
2016. aug. 29. 19:43
 5/40 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Egy korabbi kerdesemre adott valaszodban azt irod, hogy fogytal 10 kilot. Akkor 18 hetes voltal. Ez azota visszajott a 21. hetre? Mert ha 3 het alatt hiztal 10 kilot, akkor szerintem van okod aggodni. Ha szimplan csak tartottad volna a sulyod, az rendben lenne, de ez szerintem nincs. En mindenkeppen kikernem az orvos velemenyet errol.
2016. aug. 29. 20:45
 6/40 A kérdező kommentje:
Szerintem össze keversz valakivel... Mert nem én vagyok az egyetlen aki így kezdte... Most kérdezek először... És nem igazán szoktam válaszolni...
2016. aug. 29. 22:47
 7/40 A kérdező kommentje:
Az első 13 hétben híztam 1,5 kilót de az már le ment 0 kg hízásnál tartok
2016. aug. 29. 22:48
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem keverlek ossze senkivel. Mar kerdeztel korabban is itt es valaszolgatni is szoktal, legtobbszor odairod hogy 22/L meg hogy hany hetes vagy, meg eddig a neved is kint volt. Es a kerdesemre is te valaszoltal, nem hiszem, hogy tul sokan vannak itt, akik ugyanannyi idos terhesek, centire ugyanakkorak, mint te es pontosan 81,5 kiloval kezdtek. Ez is a te kerdesed pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez az en kerdesem, amirol beszelek, elso ket valasz a tied:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

De vegulis nekem tok mindegy. Ha akkor mondtal igazat, es ennyit fogytal, de mar vissza is jott, akkor tenyleg keress fel emiatt egy orvost. Ha ugy van, ahogy most irod, akkor pedig ne aggodj. Dietazol, mozogsz rendszeresen, ennel tobbet nem kell tenned.

2016. aug. 29. 23:20
 9/40 anonim ***** válasza:
Szia! A dokidnak igaza van, nagyon nem kellene sokat hizni mar, mert a 150cm-hez nagyon nagy a sulyod (egyebkent nekem is remlik mar elozo kerdes). Az csak egy dolog, hogy borzaszto nehez lehet ekkora tobbletsullyal kihordani egy terhesseget, na meg hogy szules utan nehez lesz kinezned valahogy (arrol nem beszelve, hogy szoptatas alatt sokan csak tovabb hiznak), de egy terhessegi
2016. aug. 29. 23:22
 10/40 anonim ***** válasza:
cukorbetegseg miatt egy csomo baja is lehet a babanak. Ha tenyleg betartod a szigoru 160 grammos dietat (amit dietetikus allit ossze), es mozogsz, akkor nem lehet nagy baj, de sajnos most nem azert mondott ilyet a doki, mert ki akar veled cseszni (engem a vedonok bantott anno, mikor ennyi idosen mar hiztam 4kgot, egyebkent 11 kg lett a vege).
2016. aug. 29. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!