" Ne hizzak Inkább Fogyjak " De hogyan?
első vagyok..visszaszívom,hogy jól csinálod,ez valóban nem ch diéta,hanem koplalás...
leírjam a 180 g diétámat,én sem mindig kifogástalun tartom,lenne még mit javítani rajta,de,én eszek..
reggel: kifli/tk kifli,felvágott,zöldség,sajt(szenya:D) plusz egy kis kávé tejjel,tízórai: gyümölcs alma,körte,bogyós,bármi...ebéd,na itt kb. küzdenem kell,h meglegyen a 60 g ch...pl. egy kuszkusz saláta, 5dkg kuszksz,1 tonhal konzerv,zöldségek,natúr joghurtos öntet...ránézésre kb. 2 embernek elég adag...ha mindet megenném,akkor lennék 60grammnál kb...de ez nagyjából esélytelen...uzsira keksz/gyümi,vacsira kisebb adag ebéd,vagy szenya..plusz utóvacsi..nálam a lassan felszívódó szénhidrátokból kellene többet enni
Érzed a különbséget?a ch diéta nem koplalás,meg "majd csak kibírom reggelig..." pont az ellenkezőjét éred el,mint amit szeretnél,az lenne a léenyg,h stabil legyen a vércukorszinted...ennyi kihagyással az étekzések közöttva tiéd kb. úgy ugrálhat,mint egy trambulin csapat valami világversenyen...
a másik apró észrevétel,kezdem azt hinni,h kitaláció az egész történet...
egyik válaszban még azt írod,h örökbe adod, a másikban meg erősen utalsz rá,h tervezett gyerek...na mindegy,te tudod,de ha igaz a sztorid,akkor gyorsan keress egy dietetikust és kérd meg,h magyarázza el neked,hogy diétázz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!