Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » " Ne hizzak Inkább Fogyjak "...

" Ne hizzak Inkább Fogyjak " De hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21+3 hetes kismama vagyok.. Kis súlyfelesleggel kezdtem a terhességet.. Egy hormon betegség miatt.. Az első néhány hét alatt fel jött 1,5 kiló ami miatt a doki le cseszett.. 20 hetes kontrollon már az a 1,5 kiló nem volt rajtam tehát most annyi kiló vagyok amennyivel kezdtem a terhességet... Ennek nagyon örült a nőgyógyászom és azt mondta hogy " Nagyon jó csak így tovább Ne is hízzon inkább fogyjon " Kicsit meglepett.. Szóval fogynom kell.. De hogyan? Van valami tipp amivel le dobok pár kilót de a babának nem lesz baja? Minden leletem tökéletes eddig a baba szépen fejlődik. 160 g Ch diétát szigorúan tartom + kismama torna + mindennap 6 km-t biciklizek... De a súlyom nem csökken hanem stabil.. Mit csináljak hogy le menjen még néhány kiló? A válaszokat előre is köszönöm. 22/ L 21+3 hkm ( 81,5 kg 150 cm)

2016. aug. 29. 17:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem 160g ch. Ezzel nem csoda hogy nem fogysz. Sürgősen keress egy dietetikust.
2016. aug. 30. 09:50
 22/40 anonim ***** válasza:

első vagyok..visszaszívom,hogy jól csinálod,ez valóban nem ch diéta,hanem koplalás...

leírjam a 180 g diétámat,én sem mindig kifogástalun tartom,lenne még mit javítani rajta,de,én eszek..

reggel: kifli/tk kifli,felvágott,zöldség,sajt(szenya:D) plusz egy kis kávé tejjel,tízórai: gyümölcs alma,körte,bogyós,bármi...ebéd,na itt kb. küzdenem kell,h meglegyen a 60 g ch...pl. egy kuszkusz saláta, 5dkg kuszksz,1 tonhal konzerv,zöldségek,natúr joghurtos öntet...ránézésre kb. 2 embernek elég adag...ha mindet megenném,akkor lennék 60grammnál kb...de ez nagyjából esélytelen...uzsira keksz/gyümi,vacsira kisebb adag ebéd,vagy szenya..plusz utóvacsi..nálam a lassan felszívódó szénhidrátokból kellene többet enni

Érzed a különbséget?a ch diéta nem koplalás,meg "majd csak kibírom reggelig..." pont az ellenkezőjét éred el,mint amit szeretnél,az lenne a léenyg,h stabil legyen a vércukorszinted...ennyi kihagyással az étekzések közöttva tiéd kb. úgy ugrálhat,mint egy trambulin csapat valami világversenyen...

a másik apró észrevétel,kezdem azt hinni,h kitaláció az egész történet...

egyik válaszban még azt írod,h örökbe adod, a másikban meg erősen utalsz rá,h tervezett gyerek...na mindegy,te tudod,de ha igaz a sztorid,akkor gyorsan keress egy dietetikust és kérd meg,h magyarázza el neked,hogy diétázz..

2016. aug. 30. 10:17
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy hogy koplalok mert egyáltalán nem vagyok éhes..
2016. aug. 30. 11:52
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem kitalált sztori... Tervezett baba volt csak időközben nagyon megromlott a párkapcsolat.. Szüleimre nem számíthatok.. Párom hol akarja hol nem a gyereket... Addig amig nem jött össze addig akarta aztán összejött és hol akarja hol nem. Szóval így a bizonytalanra nem szeretném ezt a babát mert ez a vacilálás nem tesz jót neki sem... Szóval szeretném örökbe adni hogy olyan családban nőjön fel ahol szeretni fogják és nem éreztetik vele hogy nem kell... Örülnék ha olyan párhoz kerülne akik évek óta küzdenek de nem lehet gyermekük...
2016. aug. 30. 11:59
 25/40 anonim ***** válasza:
94%
Én meg a második vagyok,akinek töröltettétek a hozzászólását.Lehet,kicsit nyersen fogalmaztam,de tudtam,hogy nem jól csinálja,már a terhesség előtt rendbe kellett volna teteni magát,pláne,ha tervezték,nem a megfelelő szakembert választotta.De azért tutujgassátok nyugodtan.És töröltessétek a kommenteket.Hát igen,az igazság mindig is fájt!
2016. aug. 30. 12:04
 26/40 anonim ***** válasza:
utolso, igazad van! de szerintem nem patyolgatjuk, legalabbis en nem. Ha nem vigyaz (es remeljuk, hogy nem keso), nagy baja lehet neki is es a babanak is! A valaszodat szerintem a kerdezo toroltette. Kerdezo! Sajnalom, hogy ugy jott ez a baba, hogy nem vagytok ra felkeszulve es hogy neked meg nagyon gyéek eszed van. Durva ilyet irni, de lehet, hogy tenyleg megfontolando az oeokbefogadas, viszont ez se jogosit fel arra, hogy ne tegyel meg mindent azert, hogy egeszsegesek legyetek! Egy kicsit merges vagyok, hogy olyannak fizetik az ellatasat az altalunk befizetett TB bol, aki sajat magat teszi tonkre. Nem vagy ehes? Tudom, hogy milyen, de egy ilyen etrend mellett durvan vas es vitaminhianyos lehet... Nem hiszem el, hogy ez nem latszik az eredmenyeken. Vagy nem igy eszel... Nezd, latatlanban nem tudjuk eldonteni, viszont Te tudod a valaszt. A gyerekvalalas nem csak a ke*elesrol szol, meg hogy milyen cuki egy baba, FELELOSEG!!! ne harits, noj fel!
2016. aug. 30. 12:44
 27/40 anonim ***** válasza:
*felelosseg
2016. aug. 30. 12:59
 28/40 A kérdező kommentje:
Én nem töröltem senki válaszát.. Azt se tudom hogy kell törölni.. Amúgy hamarabb jött a baba minthogy rendbe tudtam volna tetettni magam.. Le akartam dobni jó pár kilót fel keresni másik orvost. De mire lett időm arra hogy el menjek dokihoz és mindenen változtassak addigra kiderült hogy terhes vagyok...
2016. aug. 30. 13:47
 29/40 A kérdező kommentje:
Tudom hogy Felelősség! Így is vágtunk neki.. Arról nem tehetek hogy a párom nem bírja eldőnteni hogy mit akar... A végeredményem tökéletes vitaminokat szedek.. Húsfélét nem bírok enni mert azonnal kijön... És nem a terhesség legelején bolondult be a párom hanem már azután miután nem lehetett abortuszra menni.. Most jön ki rajta hogy nem gondolta komolyan ezt a baba dolgot.. Pedig annak idején Ő hangoztatta hogy szeretne családot. Én még bölcsödében vagyok és persze hogy én is szerettem volna már családot.. Szóval nem tudom mi történt a párommal.. 80 ezer forintból egyedül nem tudnám ezt a babát fel nevelni.. Mert csak gyest kapnék mert még nem dolgozom 1 éve.. Ehhez ketten kellünk... Szóval egyedül nem menne hogy albi + rezsi + gyerek.. Mert nyilván külön albérletbe mennék...
2016. aug. 30. 13:55
 30/40 anonim ***** válasza:
Meg mindig kicist ellentmondasos amit irsz. Nem vedekeztetek? Mert, ha tudom, hogy sulyos egeszsegugy bajaim vannak, amik miatt a baba beteg lehet, vedekezunk addig, amig idom nem lesz arra, hogy elmenjek dokihoz es rendbetetessem magam. Ertem az anyagi helyzetes reszt, sajnalom is, de nem ez volt a kerdes. Ha arrol irsz ki masikat, szivesen hozzaszolunk, de ami most ide tartozik, hogy menj el dokihoz, kerj beutalokat es surgossen kezdj bele egy rendes dietaba!
2016. aug. 30. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!