Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » " Ne hizzak Inkább Fogyjak "...

" Ne hizzak Inkább Fogyjak " De hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21+3 hetes kismama vagyok.. Kis súlyfelesleggel kezdtem a terhességet.. Egy hormon betegség miatt.. Az első néhány hét alatt fel jött 1,5 kiló ami miatt a doki le cseszett.. 20 hetes kontrollon már az a 1,5 kiló nem volt rajtam tehát most annyi kiló vagyok amennyivel kezdtem a terhességet... Ennek nagyon örült a nőgyógyászom és azt mondta hogy " Nagyon jó csak így tovább Ne is hízzon inkább fogyjon " Kicsit meglepett.. Szóval fogynom kell.. De hogyan? Van valami tipp amivel le dobok pár kilót de a babának nem lesz baja? Minden leletem tökéletes eddig a baba szépen fejlődik. 160 g Ch diétát szigorúan tartom + kismama torna + mindennap 6 km-t biciklizek... De a súlyom nem csökken hanem stabil.. Mit csináljak hogy le menjen még néhány kiló? A válaszokat előre is köszönöm. 22/ L 21+3 hkm ( 81,5 kg 150 cm)

2016. aug. 29. 17:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem kis súlyfelesleged van, hanem elhízott vagy. Ez hatalmas súly. Több mint 30 kg van rajtad. A babának még nincs számottevő súlya. A 160 g ch diétát beszèld át egy szakemberrel, mert valamit nem jól csinálsz.
2016. aug. 30. 01:33
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy fogok ki nézni szülés.. Után... N
2016. aug. 30. 06:56
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem fogok szoptatni... Mert nem az enyém lesz a baba... Örökbe adom... Így lesz a legjobb mind kettőnknek...
2016. aug. 30. 06:57
 14/40 anonim ***** válasza:
63%

Hát én nekem a 171-hez a kis súlyfelesleg a 81. Nekem még senki nem mondta,hogy fogynom kell,pedig 86-al kezdtem,most vagyok 34hetesen 96. Igaz,legalább 3-4kg viz. És érzem a súlyom rossz hatásait,hiába nem nézek ki ennyinek,ennyit cipelek...

Diéta mellett ekkora túlsúlyból fogynod kéne,terhesség ellenére is. Én a lányom után mikor meguntam,hogy 86vagyok,három hónap alatt 30kilót fogytam. Se hormon,se cukor,se vérnyomás gond nincsen most sem,nem indokolja semmi,főleg hogy ránézésére nem látszom kövérnek.

2016. aug. 30. 07:42
 15/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.. Te hogy fogytál? Leírnád? Köszönöm
2016. aug. 30. 07:59
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem z.báltam egész nap. De ha hormon gondod van,dietetikus kell,a koplalással te nem fogsz fogyni . Plusz a sport izmosit,szóval neked kinézetre látványosabb,mérlegen kevésbé,mert az izom nehezebb. Elsősorban a kinézetre kell hajtani,nem a mérlegre. De terhesen azért ez nem igy megy. Majd szülés után szépen lassan el lehet kezdeni diétázni,sportolni.
2016. aug. 30. 08:05
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, azert irtam, hogy nem mindegy, hogy hogy nezel ki szules utan, mert tonkre megy a tested. Nem az erdekel, hogy a ferjed fog e kivanni utana, hanem hogy a szived, az ereid, a majad, a veseid, a pajzsmirigyed es a hasnyalmirigyed... mind beted lehet, meg joval ido elott. Arrol nem beszelve, hogy ilyenkor a tobblet cukorbetitel miatt a magzatod hasnyalmirigye dolgozik plusszban, amihez hozzaszokik es a leesett vercukorszint miatt bekomazhat a szuletese utan. Feltetelezem, hogy ugy estel teherbe, hogy kezeletlen volt a betegseged (mert kulonben nem lett volna ekkora sulyfelesleged - mert bizony minden hormonbaj amit irtal szepen kezlheto nagyon kuzdelmes odafigyelessel), szoval a baba alapbol egy csomo rendelleneseggel szulethet, amit a laboreredmenyek nem mutatnak ki. Nezd, em nem megijeszteni akarlak, de ne a gyakorin kerj tanacsot, hanem menj el az endokrinolusoshoz, o segiteni fog. Ha sajat magad nem erdekel, erdekeljen a babad es a kornyezeted!
2016. aug. 30. 09:26
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem zabálok.. Napi 2 teljes körlésű kiflit eszek natur joghurttal... Ebédre saláta... Kicsit később valami gyümölcs vagy nyers zöldség... este ha éhes vagyok akkor vagy ki birom reggelig vagy eszek egy joghurtot... Ha sok a gyomorsav akkor 1-2 szelet abonet vagy teljeskiörlésű keksz egy két szem... Már terhesség előtt is így érkeztem akkor le ment 4 kg.. De azóta nincs változás... Mindenki a fejemhez vágja hogy ahhoz képest hogy terhes vagyok nem eszek eleget.. Miért nem eszek? Ha nem vagyok éhes minek egyek? Attól hogy terhes vagyok nem kell zabálni... Csak nem értem hogy mit csinálok rosszul alig eszem nincs étvágyam sokat hányok még mindig a súlyom meg nem változik... Viszont a ruháimon észre vettem hogy kezdenek nagyok lenni... Akkor most mi van?
2016. aug. 30. 09:28
 19/40 A kérdező kommentje:
Endroklinologusnál már voltam TSH rendben.. Az inzulin magas de csak az én kérdésemre írt anno gyógyszert... Azt mondta ha nem múlik el az erős hányás hasmenés akkor hagyjam abba és legalább meg próbáltam mert másik gyógyszert nem tud írni... Hát nem múlt el... A gyógyszert abba kellett hagynom... Étrendet változtattam sportoltam és ahogy abba hagytam a gyógyszert jött is a baba.. Eddig. Minden rendben van..
2016. aug. 30. 09:33
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, amit eszel, az nem dietetikus altal van osszeallitva. Most gyakorlatilag koplalsz. Ez a masik veglet. Valami biztos, hogy nincs rendben, ha ennyi kaja mellett nem fogsz. Gyakorlatilag semmi feherjet nem viszel be (csak a joghurtbol, de az nagyon keves), kiveve ha nem babsalatat eszel csicseriborsoval minden nap... Keress egy szakembert, mert ez igy nagyon nem normalis!!
2016. aug. 30. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!