Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arrol ha...

Ottiliaa kérdése:

Mi a véleményetek arrol ha valaki nagyon fiatalon (15 évesen) lesz anyuka?

Figyelt kérdés
Pl. a gyerek megszületése után milyen lehetőségei vannak, akár tanulmányi akár egyéb területeken.

2016. aug. 18. 12:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Hát, aki már valaha is szült, és van gyereke, az tisztában van azzal hogy egy egy-két hónapos baba mellől nem lehet visszamenni iskolába, főleg nem úgy, ha anyatejes. Meg ugye, a terhesség vége se túl könnyű, gondolom nem iskolából mentél szülni, és szülésről iskolába. Ami, ugye barátok között is legalább két hónap hiányzás, de józan paraszti ésszel még egy fél éves babát se hagynék magára..ami alatt összegyűlik annyi hiányzás, hogy évet kelljen ismételni. Tehát kizárt, hogy 18 évesen egyetemet kezdhess, mivel azok is, akik időben érettségiznek, leginkább 19 évesen szokták kezdeni felsőoktatást.
2016. aug. 18. 16:15
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

Na még az a pasi is jóféle lehet, aki összejön egy 16 éves kislánnyal és összeköltöznek. Elvégre együtt nevelik a gyereket...

Kicsit túltoltad ezt a kamut.

2016. aug. 18. 16:49
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Az egyetem-dolog valóban rizikós talaj, nem jönnek ki az évek :P
2016. aug. 18. 19:48
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Az hogy egy idióta és nem lennék a szülei helyében.
2016. aug. 18. 19:51
 25/30 anonim válasza:
Szerinem nem túl jó ötlet ,a barátnőmet 17 évesen szülte az anyja.
2018. jan. 19. 11:04
 26/30 anonim ***** válasza:
6%
Egyetemre altalaban huszonevesen mennek az emberek....8 altalanos 4 ev kozep 3 ev foiskola es utana egyetem....akkor valoszinuleg sikerult vegre elvegezned az altalabos iskolat. Es megtabultal szamolni!!! Legy buszke magadra.....csak me reklamozd....
2018. febr. 6. 13:11
 27/30 anonim ***** válasza:
huha utolso, ez eros volt.
2018. febr. 17. 17:59
 28/30 anonim válasza:
..
2020. nov. 6. 22:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyetemista mi? Evvel azt akarom mondani....Nem ám EZZEL , -ához, csupán 8 általánossal le lehet helyesen írni...már ha meg van a 8 általánosa....
2020. dec. 1. 20:51
 30/30 anonim ***** válasza:

Szomszédomban történt ilyen fiatalon szülés (14) volt akkor a leányzó valami katona fickótól lett a gyerek, meg is házasodtak, kb egy évig voltak házasok mivel kedves apuka nem bírt betelni a nőkkel, gyerek mellett sem, a kislány egy idő után nagyon ügyesen felállt, volt férje/szülei segítettek neki anyagiakban, igen akkor volt 8. Osztályos..

azt tudom hogy egyetemre járt ott is lett neki még egy gyereke, közben mellrákos lett, de véghez vitte amit akart 🤷🏻‍♀️ Egyetem után megint lett egy gyereke, igen 3 gyerek, 3 különböző apától, azóta férjhez ment, együtt vezetnek egy céget és 4 gyereket nevelnek mivel a férfinak is van sajátja.

Vannak ilyen példák is, ezért írtam le.

2021. márc. 7. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!