Mi a véleményetek arrol ha valaki nagyon fiatalon (15 évesen) lesz anyuka?
Na még az a pasi is jóféle lehet, aki összejön egy 16 éves kislánnyal és összeköltöznek. Elvégre együtt nevelik a gyereket...
Kicsit túltoltad ezt a kamut.
Szomszédomban történt ilyen fiatalon szülés (14) volt akkor a leányzó valami katona fickótól lett a gyerek, meg is házasodtak, kb egy évig voltak házasok mivel kedves apuka nem bírt betelni a nőkkel, gyerek mellett sem, a kislány egy idő után nagyon ügyesen felállt, volt férje/szülei segítettek neki anyagiakban, igen akkor volt 8. Osztályos..
azt tudom hogy egyetemre járt ott is lett neki még egy gyereke, közben mellrákos lett, de véghez vitte amit akart 🤷🏻♀️ Egyetem után megint lett egy gyereke, igen 3 gyerek, 3 különböző apától, azóta férjhez ment, együtt vezetnek egy céget és 4 gyereket nevelnek mivel a férfinak is van sajátja.
Vannak ilyen példák is, ezért írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!