Mi a véleményetek arrol ha valaki nagyon fiatalon (15 évesen) lesz anyuka?
Utolsó: és ha azért írta ki, hogy dicsekedhessen?
Ha ezt tényleg így gondolod, akkor a válaszom neked ez: van is mire fel dicsekednie!
Sok 15 éves lány nemhogy gyerekről, még saját önmagáról sem tud gondoskodni, mert - tisztelet a kivételeknek - csak a Facebooknak, az internetnek élnek, meg egyéb olyan dolgoknak, amik romba döntik az egész életüket, hacsak valami csoda folytán észhez nem térnek...
Ellenben ő - amint láthattad - eredményeket ért el. Én hiszek neki, és van mire fel dicsekednie, arról nem is beszélve, ha netalán-tán nem nagyon van, kinek elmondania ezeket a dolgokat (mondjuk Facebookon rengeteg ilyen csoport van), biztosan jól esik neki egy kis elismerés, ha a saját szüleitől nem kapja meg...
Én nem tudok rá negatívumként gondolni.
no es mit szolt az apja, illetve az apja hany eves?
nem ertem miert TERVEZ valaki ilyen korban gyereket, de ha nem tervezi hanem csak "becsuszik", akkor meg megvan a velemenyem a vedekezes nelkul felelotlenul szexelo emberekrol (tokmindegy hany evesen teszik)
Neked normális szülők kellettek volna, nem pedig egy férfi, aki nevel a gyerekeddel együtt.
Nehéz felfogni, hogy mit taníthatsz a gyerekednek, amikor Te magad is az vagy. Sebaj, az ilyenekből lesznek 33 évesen nagymamák...
A kérdező kamuzik össze-vissza.
Legfeljebb addig igaz a kérdés, hogy 15 évesen szül(t) gyereket.
Aki ilyen flottul helyt áll, nem ír ki ilyen kérdést.
Látszik, hogy nincs tisztában a dolgokkal, már az időpontok se stimmelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!