Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arrol ha...

Ottiliaa kérdése:

Mi a véleményetek arrol ha valaki nagyon fiatalon (15 évesen) lesz anyuka?

Figyelt kérdés
Pl. a gyerek megszületése után milyen lehetőségei vannak, akár tanulmányi akár egyéb területeken.

2016. aug. 18. 12:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó: és ha azért írta ki, hogy dicsekedhessen?

Ha ezt tényleg így gondolod, akkor a válaszom neked ez: van is mire fel dicsekednie!

Sok 15 éves lány nemhogy gyerekről, még saját önmagáról sem tud gondoskodni, mert - tisztelet a kivételeknek - csak a Facebooknak, az internetnek élnek, meg egyéb olyan dolgoknak, amik romba döntik az egész életüket, hacsak valami csoda folytán észhez nem térnek...

Ellenben ő - amint láthattad - eredményeket ért el. Én hiszek neki, és van mire fel dicsekednie, arról nem is beszélve, ha netalán-tán nem nagyon van, kinek elmondania ezeket a dolgokat (mondjuk Facebookon rengeteg ilyen csoport van), biztosan jól esik neki egy kis elismerés, ha a saját szüleitől nem kapja meg...

Én nem tudok rá negatívumként gondolni.

2016. aug. 18. 14:03
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
Ez szep. De az lemaradt hogy hogy csinaltad? Hogy dolgoztal? Ki vigyazott a gyerekre? A sulit melo mellett kisgyerekkel a nyakadba logva csinaltad? Mert a helyesirason az latszik..... Nem evvel hanem ezzel pl. Szval ez neked hogy sikerult? Mert sok olyan 20 eves ismerosom van aki nem tudta megoldani ezt csak amikor a gyermek mar nagyobb lett. Szoval? Dicsekszel meg EZZEL is?
2016. aug. 18. 14:07
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

no es mit szolt az apja, illetve az apja hany eves?

nem ertem miert TERVEZ valaki ilyen korban gyereket, de ha nem tervezi hanem csak "becsuszik", akkor meg megvan a velemenyem a vedekezes nelkul felelotlenul szexelo emberekrol (tokmindegy hany evesen teszik)

2016. aug. 18. 14:15
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
Már csak azért is hihetetlen, mert ha 15 évesen szült, akkor most 18,5 éves és egyetemista?? Persze a gyerekszülés, meg gyerek nevelés miatta egy percet sem hiányzott a középiskolából. Úgy, hogy a családja egyáltalán nem támogatta. Ja, és persze iskola elsőként végzett. Aha!!
2016. aug. 18. 14:19
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem álltak melletted a szüleid, akkor miből tartottad el magad és a gyereket? Hogy tudtál iskolába járni? És főleg 18 és fél évesen hogy járhatsz már egyetemre, mivel a szülés és a terhesség miatt kiesett minimum fél, de inkább egy év a tanulmányaidból?
2016. aug. 18. 14:26
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedésből irtam ki! Csupán kiváncsiságból, hogy az emberek hogyan reagálnak. De mint minden témában itt is a vélemények eltérőek, és ezzel nincs is semmi baj. Igen segítségem volt, mégpedig a nagymamám, akinek a mai napig hálás is vagyok. Az eredményeim pedig a kemény tanulásnak és a hajnali kelésnek köszönhetem. És a kifiam apja, mint általában lenni szokott nem maradt mellettünk. De két éve megismertem egy férfit, akivel mai napig boldog életet élünk és sajátjaként neveli a kisfiamat. :)
2016. aug. 18. 15:12
 17/30 anonim ***** válasza:
80%

Neked normális szülők kellettek volna, nem pedig egy férfi, aki nevel a gyerekeddel együtt.

Nehéz felfogni, hogy mit taníthatsz a gyerekednek, amikor Te magad is az vagy. Sebaj, az ilyenekből lesznek 33 évesen nagymamák...

2016. aug. 18. 15:15
 18/30 anonim ***** válasza:
92%
de hogy lehetsz 18 évesen egyetemista, ha minimum fél év kiesésed volt? Mert gondolom nem matekóráról mentél szülni, és két nap múlva nem az iskolapadban ültél ismét.
2016. aug. 18. 15:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kamuzik össze-vissza.

Legfeljebb addig igaz a kérdés, hogy 15 évesen szül(t) gyereket.

Aki ilyen flottul helyt áll, nem ír ki ilyen kérdést.

Látszik, hogy nincs tisztában a dolgokkal, már az időpontok se stimmelnek.

2016. aug. 18. 15:40
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem, hogy irtam volna fél év kiesésről. Meg azt sem, hogy pont a 15-dik szülinapomon szültem volna. De köszönöm a pozítiv válaszokat pont úgy mint a negatívakat.
2016. aug. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!