Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babánknak?

Ugye nem lesz baja a babánknak?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek mindenkit hogy csak a kérdésre válaszoljon! A párommal 3-szor történt meg eddigi terhessége során (15 hetes elmúlt most) hogy alkoholt ivott egy rossz társasággal (belevitték) és 2-szer drogozott.

Tehát ennyi alkalom volt összesen. Első alkalommal pezsgőztek ez történt kb. a 10. heten. A 12. heti ultrahangon kiderült hogy a baba egészséges, szépen fejlődik. Utána a 13. hétben már töményt ivott: kb. 2 dl-t és 1 üveg vörösbort. Ami szívott az egyetlen kis csík volt ami felpörgette kb. fél óráig. A harmadik alkalommal a 15. hétben szintén töményet ivott, kb. 2 és fél dl-t és szintén egy hasonlót szívott. Nem volt semmi baja neki, nem volt rosszul és nem is hányt.

Nem fog többé előfordulni, jobban fogok rá figyelni és foglalkozni vele, teljesen maga alatt van hogy lehetett ilyen gyenge hogy hagyta magát belevinni. Csak normális válaszokat kérek akik tényleg tudják a választ, hogy megnyugodjunk. Köszönöm!

2016. júl. 19. 09:59
 71/104 Költőnő? ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy még mindig nem érted, hogy egy gyerek nem játék. Ez egy élethosszig tarto projekt. Nincs olyan, hogy bocs, ez mégsem olyan, mint amire gondoltam. Ha egészséges, ha nem; életetek végéig tartani fog. Sztem ezt ti képtelenek vagytok egesz egyszerűen felfogni.
2016. júl. 20. 18:13
 72/104 anonim ***** válasza:
100%
Minél több kommented olvasom, annál jobban sajnálom a gyereket. Már kérdeztem, de újra megkérdezem. Mit szólnak a nagyszülők ehhez?
2016. júl. 20. 18:15
 73/104 anonim ***** válasza:
100%
Ember! A drog meg az alkohol még egy felnőtt ember szervezetének is árt akinek már TÉNYLEG kifejlődött mindene. Ne álltassátok magatokat, szinte biztos hogy a baba nem kerül ki ebből az egészből sérülésmentesen. És egy szellemi visszamaradottság pl nem fog kiderülni azonnal.
2016. júl. 20. 19:54
 74/104 A kérdező kommentje:

Undorítóak vagytok és rosszindulatúak! Szégyelljétek magatokat!

A babánk egészséges lesz, ennyi nem fog ártani neki, ORVOS MONDTA!! Csak nem szabad folytatni ezt tovább és nem is fogja! Örülnétek ha baj lenne ugye?

Szánalmasak vagytok!

2016. júl. 20. 20:30
 75/104 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem mond orvos, ebben biztos vagyok. Azt mondhatja, hogy most nem lát semmi bajt, de uh-n, vérvétellel stb nem lehet látni szellemi fogyatékosságot, szemproblémákat, hormonproblémát és még hosszan sorolhatnánk a sort. Senki nem kíván rosszat a gyereketeknek, mindenki azt írta, hogy sajnálja a gyereket, mert ő nem tehet semmiről és nem érdemel ilyen szülőket mint ti vagytok. Ezt írta mindenki. Arról nem mi tehetünk, hogy ti hülyék vagytok és a feleséged terhesen iszik és drogozik.
2016. júl. 20. 20:32
 76/104 Költőnő? ***** válasza:
89%
Te tényleg ekkora nyomorék vagy, hogy olvasni sem tudsz? Anyámnak orvos mondta h hasfeszülésre igyon konyakot. Leírtam a következményeket. Sikerült értelmezni a szavakat és a mondatokat?
2016. júl. 20. 20:34
 77/104 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges vitatkozni vele.Vagy trollkodik,vagy ha igaz amiket ír,akkor meg úgy sem tudtok rá hatni.Egyébként végül elmondtátok a dokinak?
2016. júl. 20. 20:44
 78/104 anonim ***** válasza:
100%
"Ennyi" nem fog ártani.. mintha mondjuk összesen egy pohár borról beszélnénk nem többszöri drogfogyasztásról (nem tudjuk milyenről, maga a "kismama" sem tudja),nagy mennyiségű tömény és egyéb alkoholról... Nem mi vagyunk az undorítóak és szánalmasak. Szívből kívánom minden ellenére, hogy egészséges legyen a pici baba. Ő semmiről sem tehet.
2016. júl. 20. 20:45
 79/104 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy nem mondtátok el a nőgyógyásznak ezeket. Egyszerűen rájöttél, hogy mekkora őrültséget követett el a feleséged, és még mindig hárítasz, eddig azok voltak a bűnösök, akik belevitték ebbe szegény ártatlan asszonyt, most éppen mi vagyunk a hibások, mert őszinték vagyunk veled. Aztán később meg a doki lesz a hibás, mert biztos szülés közben sérült, meg a védőnő, az óvó néni, és a sok-sok pedagógus, aki mind-mind szörnyűek, csak ti lesztek a csúcs szülők!

Nőjetek már fel!

Nézzetek tükörbe, ideje lenne már!

2016. júl. 20. 20:54
 80/104 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszikám, orvos ilyet nem mond, az tuti. Tanultam addiktológiát, tisztában vagyok vele, hogy a drogok és az alkohol milyen hatással lehetnek egy magzatra, és képzeld el, még akár az EGYSZERI alkalomnak is lehetnek káros következményei. De nálatok ez nem egyszer fordult elő, hanem háromszor is, méghozzá nem kis mennyiség.

Az LEHETSÉGES, hogy súlyos probléma nélkül megússzátok, de arra igen nagy az esély, hogy valamilyen idegrendszeri károsodást szenvedett a baba, ami valamilyen szinten biztos, hogy jelen lesz az életében, akár tanulási nehézség formájában, akár viselkedésproblémában, de tulajdonképpen a lehetőségek tárháza végtelen. Ennyi, ezen nincs mit szépíteni, ti már most elintéztétek, hogy a gyereketek hátrányból induljon a többihez képest. De nem, ti csak azt nézitek, hogy majd de jól helyre teszi a szánalmas életeteket ez a baba. Megsúgom, nem fogja, számtalan ilyet láttam már. De ti rá nem gondoltok, csak arra, hogy nektek majd jobb lesz így. Az eszetekbe sem jut, hogy neki milyen lesz így felnőnie.

2016. júl. 20. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!