Ugye nem lesz baja ettől a babánknak?
Nagyon valószínű, hogy kisbabát várok. Tegnap azonban segítettem a tesómnak, ugyanis védőnőhöz kellett menniük a kislányával. A kislány 12 kg-os és nekem kellett emelgetni, amíg a tesóm a doktornővel beszélt. Gyakran szoktam őt emelgetni, nem azzal van a gond. Semmi különöset nem éreztem, a folyásom az elmúlt napokban nem nagyon volt, ma is éppen hogy egy kis fehéres "valami".
Ugye nem lett baja a babámnak attól, hogy én az unokahugimat emelgettem? A jósteszt pozitív, ebből gondolom, hogy van gyerkőc. Ugye nem ártottam neki? Ha baj lenne, azt már észrevettem volna, nem?
Köszönöm szépen a válaszokat előre! Nagyon aggódom!
nem baj de mostantól ne nagyon emelgess... a fehér valami folyás ami normális koraterhességben.
arra figyelj hogy ne eröltesd meg magad.
Nemhinném hogy gond lenne.Én már másfél hónapos voltam mire kiderült hogy baba van és addig nem igazán kíméltem magam.Lakást gletteltem,autót szereltem a párommal stb. és semmi bajom nem lett sem a picúrnak.Vannak kismamák akik nap mint nap emelgetik a saját gyermeküket és nekik sem lesz bajuk.Szerintem megnyugodhatsz.Gratulálok a babóhoz.Szép babavárást.
22+6hkm
Igen, vannak stramm kismamák, akik egy hegyet eltudnának vinni a helyükről! Irigyellek is titeket! Remélem, én is ilyen leszek!
Gratulálok mindenkinek és köszönöm az eddigi megnyugtató válaszokat. Nagy kő esett le a szívemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!