Ettől beindulhat a szülés? Nem tudom megállni néha.
Nem hiszem, hogy beindítja. Én minden szombaton kitakarítom az egész házat, bútorokat tologatok, emelgetek, porszívózok, felmosok, lépcsőzök, törölgetek, hajlongok, minden. Legutóbb szombaton is megcsináltam. Nekem is belesajdult néha, de olyankor leültem pár percre és folytattam. Még mindig egyben vagyunk :P :)
37hkm
Szia.Ez én is írhattam volna!:)
Ha napközben sokat hajolgatok,vagy jövök -megyek-pakolgatok,akkor a délutánom már szörnyű az éjszakám meg egyenesen katasztrófa.
de sajnos nem csinálja meg helyettünk senki a házimunkát.
tegnapelőtt "nagytakarítottam" és az éjszakám iszonyatos volt,Csak a fotelben tudtam picit szundítani,mert ha lefeküdtem deréktól lefelé percek alatt teljesen elzsibbadtam.Viszont a fekvés/ülés után ha felállok,nekem is olyan érzésem van mintha ki akarna szakadni a szeméremcsontom.
A doki sem tudott erre mit mondai,minthogy igyekezzek sokat pihenni és ne akarja mindent egyszerre.De nem tudom elnézni,ha nincs rend és nincs tisztaság..
Mindezt ugye a 2,5 évesem mellett kell megcsinálni.
Már csak az adja az erőt hogy nemsokára kezemben a picurkám:)
ha a hasad nem keményedik sokat és nem görcsölsz,akkor kicsi az esélye hogy beinduljon.Bár azért megeshet.:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!