Nagyon nyom a babám ott lent. Ez jelentheti hogy beindulhat mostmár a szülés? 39+6hetes km
Nagyon nyom a hüvelyemnél a kicsi.Olyan mintha ki akarná dugni valamilyét.Olyan mikor rosszul rakod fel a tampont és érzed hogy itt van.Közben meg mocorog és elég "kellemetlen".Fél óránként járok pisilni meg olyan csipkelődést érzek már a hasamban lent.Jóslóim már vannak régóta.Volt már rendszeres és rendszertelen is.De elmúlt..:(
Szerintetek?Ja és elég sok folyásom is van.Fehér se szaga se színe nincs.
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!Először is köszönöm a válaszokat!Én a 32.héttől jóslózok de mostmár azért erősebbek közben mint az elején.
Elég fura érzés hogy így nyom lent.De közben mocorog meg csuklott is...remélem minden oké vele:)Jó lenne ha ez a melegfront beindítaná nekem.Olyan rossz minden nap úgy kelek hogy na majd ma találkozunk..aztán semmi...:(
Jó lenne ha nem húznék rá annyit.Már jó lenne menni...:)
Köszi a válaszaitokat!Azthittem ez már jelent azért valamit:( További szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!