Ha főként nappal mozog a kisbabám, jelentheti, hogy szülés után jó baba lesz és esténként alszik?
Jó lenne, ha így lenne! :-)
Nekem az első gyerekem iszonyat aktív volt éjjel-nappal, hát a születése után is. Már 6 éves lesz, és még mindig utál aludni. Viszont a mostani babám eddig jó gyerek, nappal mozog, éjszaka alszik, igaz még "csak" 19 hetes vagyok, ki tudja mi lesz később... :-)
A kisfiammal ugyanilyen volt a terhességem, mint amit leírtál. Egész nap mozgott, de éjjel sosem. (Tegyük hozzá, én sem keltem fel éjszakánként. Nem voltam pisilős, és ha nem is tudtam aludni, akkor is inkább fekve olvastam). születése után első éjszakától nagyon jól alszik, max egyszer ébredt fel éjszakánként, az is csak a 4 hetes koráig, onnantól végigaludja az éjszakákat. Most a második babát várom , ő is elég nyugis éjjel, szóval reménykedem még egy jó alvó babában.
Reménykedhetsz szerintem Te is ha a mi példánkból indulsz ki!
Gondtalan boldog babavárást!:)
hát ez nem jó hír, az én babóm, éjjel-nappal mozog...
32 hetes km
Első válaszoló vagyok.
Csajok, akkor van remény, hogy aludni is fogunk éjszaka! :-)
Ma direkt figyeltem, reggel 1/2 9 előtt pár perccel kelt fel, éjszaka semmi, általában este meg olyan 10-1/2 11 körül alszik el (illetve akkor hagyja abba a mocorgást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!