Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babánknak?

Ugye nem lesz baja a babánknak?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek mindenkit hogy csak a kérdésre válaszoljon! A párommal 3-szor történt meg eddigi terhessége során (15 hetes elmúlt most) hogy alkoholt ivott egy rossz társasággal (belevitték) és 2-szer drogozott.

Tehát ennyi alkalom volt összesen. Első alkalommal pezsgőztek ez történt kb. a 10. heten. A 12. heti ultrahangon kiderült hogy a baba egészséges, szépen fejlődik. Utána a 13. hétben már töményt ivott: kb. 2 dl-t és 1 üveg vörösbort. Ami szívott az egyetlen kis csík volt ami felpörgette kb. fél óráig. A harmadik alkalommal a 15. hétben szintén töményet ivott, kb. 2 és fél dl-t és szintén egy hasonlót szívott. Nem volt semmi baja neki, nem volt rosszul és nem is hányt.

Nem fog többé előfordulni, jobban fogok rá figyelni és foglalkozni vele, teljesen maga alatt van hogy lehetett ilyen gyenge hogy hagyta magát belevinni. Csak normális válaszokat kérek akik tényleg tudják a választ, hogy megnyugodjunk. Köszönöm!

2016. júl. 19. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt akkor az anyag, amit szívott?

Ha nem adsz rendes infót, ne várj rendes választ.

2016. júl. 19. 10:13
 12/104 A kérdező kommentje:
sokáig rossz élete volt, olyan körülmények adódtak és erről nagyrészt én is tehetek és gyenge volt. most hogy babát vár már "könnyebb" neki kiszakadni ebből a rossz életéből, csak még mindig előfordult, de segítek neki. Ez a baba a megmentője azt lehet mondani.
2016. júl. 19. 10:14
 13/104 A kérdező kommentje:
ő se tudja mit adtak neki. fehér por állagú, egy kis csíkot szívott, nem többet. hamar felpörgött tőle, kb. max 20-30 percig tartott a hatás, utána ki is ment.
2016. júl. 19. 10:16
 14/104 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lesz baja a babának vagy nem, ezt előre nem lehet tudni.

Szegény gyermek, hova kerül... :(

15/104 A kérdező kommentje:
aludni tudott és nem volt rosszul se.
 16/104 A kérdező kommentje:
szerintem ez a baba pont azért jött, hogy segítsen az anyjának.
2016. júl. 19. 10:17
 17/104 anonim ***** válasza:
89%

Majd ezt akkor mondd, mikor megtudjátok szülés után, hogy mit okozott az a két csík akármi.

Meg akkor lesz az élete megmentője, ha jár utána a dupla családi, mert élete végéig fogyatékos lesz. Gondolom majd akkor is a barátnőd mellé fogsz állni, és lelkes apuka leszel, mikor a húsz éves gyerekedet kell forgatni és pelenkázni, mert szegény anyukája elgyengült.

És mi a terved a továbbiakban? Egész nap fogod a kezét, és felügyeled, nehogy egy jóbarát megkínálja valamivel, amiről azt se tudja, micsoda? Napi 24 órában, heti hét nap?

2016. júl. 19. 10:20
 18/104 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de szerintem KIZÁRT, hogy ennyitől ne károsodott volna az embrió/magzat. :( Az meg hogy ez mit okozott, az bejósolhatatlan, hogy mikorra derül ki, ha egyáltalán megszületik időre és élve az a szerencsétlen gyerek. Tragikus, hogy mire képesek egyes kismamák.
2016. júl. 19. 10:22
 19/104 anonim ***** válasza:
100%

2 dl tömény és 1 üveg vörösbor - ettől egy normális ember (még a férfi is) matt részeg.

Itt nemcsak a nő lett kiütve, hanem a gyerek is, sőőőt! Gondold el, az ő kicsi szervezete mennyi alkoholt visel el.

Off: csak az én ismerőseim körében nincs olyan nő, aki meg tud inni 2,5 dl töményet, főleg, hogy még rosszul sem lesz tőle, nem hányt, huuu, meg sem ingott tőle...

2016. júl. 19. 10:23
 20/104 anonim ***** válasza:
100%

Téves dolog azt gondolni, hogy egy baba "segít az anyának".

A baba épp hogy még több feladatot, kötöttséget, felelősséget jelent.

A barátnőd pedig saját magáért sem tud felelősséget vállalni, úgy tűnik legalábbis a meglévő információból.

Mert a dolgok normális menete az lenne, hogy előbb leáll a drogokkal, és akkor kezd családtervezésbe...

Az orvost pedig mindenképpen tájékoztatni kellene, nem tudom mitől "tartotok ennyire".

Nyilván nem fog tapsikolni, de ez nem óvoda, hogy majd sarokba állít, vagy mit tudom én.

Épp itt kéne a felelősségvállalást megkezdeni leendő szülőkként, hogy ha már ilyen szerencsétlenül alakult, akkor is megpróbáltok mindent megtenni a babáért.

Mert lehet, hogy külön vizsgálatokra küldenek, jobban figyelik a placenta állapotát a vége felé, mint tennék azt egy kockázatmentes terhesség esetén, szóval nagyon nem mindegy, hogy tájékoztatjátok-e az orvost, mert lehet hogy még van, amiben tud segíteni!

2016. júl. 19. 10:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!