Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babánknak?

Ugye nem lesz baja a babánknak?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek mindenkit hogy csak a kérdésre válaszoljon! A párommal 3-szor történt meg eddigi terhessége során (15 hetes elmúlt most) hogy alkoholt ivott egy rossz társasággal (belevitték) és 2-szer drogozott.

Tehát ennyi alkalom volt összesen. Első alkalommal pezsgőztek ez történt kb. a 10. heten. A 12. heti ultrahangon kiderült hogy a baba egészséges, szépen fejlődik. Utána a 13. hétben már töményt ivott: kb. 2 dl-t és 1 üveg vörösbort. Ami szívott az egyetlen kis csík volt ami felpörgette kb. fél óráig. A harmadik alkalommal a 15. hétben szintén töményet ivott, kb. 2 és fél dl-t és szintén egy hasonlót szívott. Nem volt semmi baja neki, nem volt rosszul és nem is hányt.

Nem fog többé előfordulni, jobban fogok rá figyelni és foglalkozni vele, teljesen maga alatt van hogy lehetett ilyen gyenge hogy hagyta magát belevinni. Csak normális válaszokat kérek akik tényleg tudják a választ, hogy megnyugodjunk. Köszönöm!

2016. júl. 19. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
91%

ő jó anya lesz??? könyörgöm egy jó anya egy kortyot sem iszik, nem hogy 2,5 deci töményet! meg drogozik???

már eleve rossz esélyekkel indult szegény baba, mert a szintetikus nem ürül ki a szervezetből, erre még a babával is drogozik, hogy biztosan károsítsa.

ja, de mindegy, nem igaz, majd ott hagyjátok a kórházban?!?

gratulálok, ti aztán emberek vagyok! vagy várjál... ja, nem, nem vagytok emberek! :( pfujjj, szegény kicsi baba, én szorítok, hogy egészséges legyen és ne kapjátok meg!

szerencsére a drog és az alkoholfogyasztás egyértelműen észrevehető egy újszülö9tten, így oda se szokták adni, lásd friss példa a Damu felesége

2016. júl. 19. 12:12
 42/104 anonim ***** válasza:
100%
szerencsétlen gyerek :( annyira sajnálom, hogy vannak nők, akik bármit megtesznek a babáért, erre ilyenek mint a feleséged meg terhesek lesznek... ha annyira akarta volna a feleséged ezt a gyereket, akkor eszébe se jutott volna ilyet csinálni. de így egyértelmű hogy mindegy neki, hogy mi lesz a gyerekkel mert úgy se akarja. ha nem betegen születik, az egy nagy csoda lesz. nem kéne nektek gyerek. egy ilyen helyzetbe akarjátok haza hozni a gyereket is? ahol mindennapos az ivás meg a drogozás? nem vagytok normálisak...
2016. júl. 19. 12:15
 43/104 anonim ***** válasza:
51%
Vagy lesz baja ,vagy nem.Ezt senki nem tudja biztosra.Nem vagyok túl aggodalmaskodó én sem ,volt hogy fröccsöt ittam terhesen ,1/1 arányban mondjuk.Sőt nèha ,úgy havi egyszer rá is gyújtottam ha barátnőimmel találkoztam.Na de ez nem ez a kategória.Töményet egyáltalán nem mertem volna inni ,főleg nem ennyit te jó ég...A drogozást inkább nem is kommentálom.Ennek nem lesz jó vége ,azt megmondom.Egyrészt mert 10 hetesen már elgyengült...akkor hogy fogja kibírni a további 30-at?Na meg a szoptatás?Elvileg akkor méginkább tilos inni ,mert ennyi erővel a kisbabának is adhatnátok cumisüvegből a piát.Bár a szoptatás elkerülhető ,de akkor sem tanácsos részegen ellátni a babát.Szomorú
2016. júl. 19. 12:16
 44/104 A kérdező kommentje:

Mondom hogy befejezte. Ez a 3 alkalom volt és ahhoz képest ami a baba fogantatása előtt volt ez semmi se!

Tudom hogy ezt se kellett volna, de ti nem tudjátok előtte mi volt!

Sokat változott és én is!

Ez az utolsó esélye hogy a babát egészségesen megkapja és a baba remélem lesz olyan erős, mert ő is megérdemli a normális életet és mi is!

2016. júl. 19. 12:26
 45/104 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet baja, gratulálok!
2016. júl. 19. 12:38
 46/104 anonim ***** válasza:
84%
Szörnyű olvasni minden sorodat. Ti nem szeretitek ezt a gyereket, eszközként tekintetek rá. A gyomrom felfordul tőletek. Nem lehet tudni, hogy lesz-e baja. Lehet, hogy nem. Lehet, hogy szüléskor kiderül, hogy baj van. Lehet, hogy pár nap, esetleg hét vagy hónap múlva. Vagy pár évesen. Vagy amikor óvodába megy. De még az iskolában is derülhet ki baj. És akkor mit tennétek? Eldobnátok magatoktól? Azok után, hogy a TI HIBATOK miatt lett beteg.....
2016. júl. 19. 12:48
 47/104 A kérdező kommentje:

Sajnos a baj bármikor bárkivel megtörténhet. Persze igyekezni kell elkerülni, néha nehéz, az tudja a legjobban aki benne van hogy mi miért van és miért olyan nehéz.

A legjobbra kell törekedni, a legrosszabból is ki lehet mászni, az a lényeg hogy jó irányba. És a jó irányt úgy könnyebb megtalálni hogy ha a bajban segítséget kap nem pedig támadást mert akkor aztán végleg eláshatja magát!

Lehet, csak saját magára számíthat, mert ha nincs senki mellette akkor még nehezebb neki. Sokan ezt nem értik sajnos. :((

2016. júl. 19. 13:20
 48/104 anonim ***** válasza:
100%
De ha most múlt el 15 hetes, és a 15. héten még ivott és szívott, miből gondolod, hogy nem tesz ilyet a jövő héten meg 2 hét múlva?
2016. júl. 19. 13:23
 49/104 A kérdező kommentje:

Szerencsére van egy közös jó barátunk aki nagyon nagy lelki támaszt nyújt neki, beszélni szoktak és ő másokkal ellentétben nem letámadja hanem erősíti. Ez segít most már.

Nagyon megbánta és ez a barát folyamatosan segít most.

2016. júl. 19. 13:41
 50/104 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer azt írod, hogy korábban normális élete volt, majd azt, hogy a mostani állapot semmi a terhesség előttihez képest. Szerintem szimplán egy alkohol- és drogfüggő ez a nő, és egyáltalán nem érdemlitek meg a gyermeket. 15 hetes terhesen sem bír magával, mi lesz, amikor majd éjszakázni kell egy sírós babával?
2016. júl. 19. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!