Ugye nem lesz baja a babánknak?
Nagyon szépen kérek mindenkit hogy csak a kérdésre válaszoljon! A párommal 3-szor történt meg eddigi terhessége során (15 hetes elmúlt most) hogy alkoholt ivott egy rossz társasággal (belevitték) és 2-szer drogozott.
Tehát ennyi alkalom volt összesen. Első alkalommal pezsgőztek ez történt kb. a 10. heten. A 12. heti ultrahangon kiderült hogy a baba egészséges, szépen fejlődik. Utána a 13. hétben már töményt ivott: kb. 2 dl-t és 1 üveg vörösbort. Ami szívott az egyetlen kis csík volt ami felpörgette kb. fél óráig. A harmadik alkalommal a 15. hétben szintén töményet ivott, kb. 2 és fél dl-t és szintén egy hasonlót szívott. Nem volt semmi baja neki, nem volt rosszul és nem is hányt.
Nem fog többé előfordulni, jobban fogok rá figyelni és foglalkozni vele, teljesen maga alatt van hogy lehetett ilyen gyenge hogy hagyta magát belevinni. Csak normális válaszokat kérek akik tényleg tudják a választ, hogy megnyugodjunk. Köszönöm!
Jaj mindjárt sírok, hogy mi gonoszak nem értjük meg a kis drogos, alkoholista feleségedet. Baj bármikor megtörténhet, de szerinted melyik gyerek lesz nagyobb eséllyel beteg? Akinek az anyukája vigyázott terhesség alatt vagy akinek az anyukája drogozott (azt sem tudja, hogy mit) és ivott.
Nem érdemlitek meg a gyereket. És én őt sajnálom. A nagyszülők egyébként mit szólnak ehhez az egészhez?
"Köszönöm" a támadó hozzászólásokat! A válaszra lettem volna kíváncsi, aki normálisan válaszolt, az segített. Többiek meg ássák el magukat!
Annak nehéz feladat a gyerek nevelése aki "normális" édesanya, de aki "nem normális" ugye pár kemény botlás miatt annak nem lesz nehéz, hanem annak pontosan boldogság lesz és lesz értelme az életének!
A válaszadók ássák el magukat, mikor a te párod drogozik terhesen. Aztán ezek után nem hogy vállalnátok a felelősséget, hanem még sunnyogtok is hátha nem derül ki. Ha mégis baj van megint csak nem vállaljátok a felelősséget, hanem otthagynátok a kórházban. És ezek után szerinted a válaszadóknak kéne szégyellniük magukat, azért mert leszólják ezt a remek "anyát" (ez a szó nem méltó rá). És az önkritika?
Igen, mindenki hibázik, és saját életével azt csinál amit akar, de itt lehet a saját gyerekét tette tönkre egy életre, ez nemcsak egy "hiba". és még a következményeket se vállalja, ami pedig alap lenne,mivel ő tehet róla.Am remélem kamu a kérdés és ilyen emberek nincsenek.
Nem szoktam ítélkezni, de ettől kinyílt a bicska..
Remélem, kiemelik a gyermeket a "családból" a lehető leghamarabb..
Tudtátok jól, károkat okoz az alkohol, a drog, és minden más. Ide jöttetek, kérdeztetek, és megerősítést vártok, de kapjatok már észhez, ha eddig nem sikerült!! Szerinted bárki látja előre, hogy mi lesz? Az orvos is csak azt látja, hogy van két keze, két lába, két szeme, de mást nem. Lehet, hogy fogyatékkal fog élni, de ezt az uh.nem mutatja....
Hogy megnyugodjatok... na, olyat nem tudok írni. Gyerek ne neveljen gyereket. És remélem, nem is fog, hanem egy szerető, felelősségteljes családban nő fel.
Én is egy igen stabil ember vagyok, de az első 3 hónap kinyírt. 3 óránként kelés, fájt a pocak, stb., aligha tudjátok ezt ép ésszel végig csinálni. Az ilyen labilis anyákból lesznek a .... nem is írom le, mert szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!