Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok,...

18 hetes kismama vagyok, mindenért sirok, nemrég házasodtunk össze, új hely+anyós, szextilalom, párom sokat dolgozik. Majdnem minden nap sirok. Ti is? Ugye nem ártok a babánknak? Egy idő után már azért sirok, mert miért sirok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
jaj de aranyos vagy:)))) ezek a hormonok, és ez lesz szülésig sőt még utána is kicsit! Velejárója a babavárásnak:)
2009. nov. 21. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
hát azért a mindennapos sírás nem velejárója a terhességnek! Próbálj most a babádra koncentrálni! anyósoddal ha jól kijöttök próbálj beszélgetni, pároddal ha otthon van, menjetek le jó nagyot sétálni, a szextilalmat meg egy kis házi masztival stleg enyhítheted.
2009. nov. 21. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idoszak es igen nagyon nehez de kitartas hisz nem akar neked senki roszat.Nagyon nehez ez annak aki benne van de ezen is keresztul kell esni en a masodikat varom es nem anyira siros hanem inkab retenetessen ingerult vagyok nem viselem el ha valaki olyat mond vagy tesz ami nem jo nekem akkor inkabb jobb ha nem kerul az utamba utana,en is anyosekkal lakom es a parom meszire utazik dolgozni havonta egyszer latom.

Neked azt tanacsolom hogy probalj meg anyosekkal belsosegesseb viszonyt kialakitani mivel lehet hogy ok vannak legtobbet veled es meg fogjak erteni csak el kell mondanod hogy te nem akarsz senkit bantani csak most minden uj stb amit le is irtal.Meglatod konyebb lesz es hat kitartas.Majd kesobb jobb lesz.

2009. nov. 21. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor nincs szextilalom, és amúgy is létezik a szexnek több formája....
2009. nov. 21. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sírós voltam az első 11 hétben, szintén a túl sok és gyors változástól. Ellmúlik!! Fel a fejjel! Gondolj a bébidre, majd a tudat, hogy van, erőt fog adni! Kitartás!
2009. nov. 21. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj kicsit pozítívan gondolkodni, mert az állandó sírás nem tesz jót a babádnak. Kiegyensúlyozottnak kellene lenned, mert ha túl zaklatott vagy, szerintem ez nyugtalanná teszi a gyereket is. PErsze én is érzékeny vagyok, van amikor elsírom magam valamin, de ez csak percekig tart.

Légy türelmes magadhoz, a férjedhez, és próbáld kihasználni még azt a pár hónapot, amíg nem vagy 24 órás szolgálatban. Olvasgass, hallgas zenét, sétálj és ábrándozz a születendő gyermekről. MEglátod, sokkal jobban telnek a napok majd.

(27 hetes mami)

2009. nov. 21. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért sírsz? Mert ha bánatodban, félelmedben, akkor az nem jó a babának. Ha csak a hormonok, érzelmek miatt, az nem baj.

Mi is 20 hetesen házasodtunk,de ez nem ok a sírásra. Új hely sem, ismerkedj, sétálj, keress anyukákat, járj terhestanácsadásra, barátkozz anyukákkal, élvezd ha jó idő van.

Párom nekem is sokat dolgozott, dolgozik, ma is 22-kor ér majd haza, reggel 6-kor ment el, első terhességem is így csináltam végig-egyedül egy ismeretlen városban, akkor költöztünk esküvő után, senkit nem ismertem, egyeddül voltam.

Szextől mi is el voltunk tiltva, nem minhta férjemnek ilyen munkabeosztás mellett lett volna rá ereje-ideje....Ki lehet bírni, mindent a babáért!!

Nem kell sírni, élvzed a terhességed, vissza nem hozhatatlan időszak!!!

A második már közel sem olyan, én visszasírom első terhességem.))

Ha gondolod, írj privit, dumcsizzunk:-)

2009. nov. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!