Aki közzétette interneten a babahírt az mikor közölte és hogyan?
Egyik ált.iskolás osztalytarsam amikor meglett a baba, rakott fel par kismama fotót meg a megszületett gyerekről 2,3 képet. Én kifejezetten örültem annak,hogy nem traktálja az ismerőseit a havonta feltoltogetett kismama,uh meg a tök tudja milyen fotókkal.
Másnál meg hétről hetre uj fotó van. Személyesen nem láttam a gyereket,de annyiszor a képembe van tolva,higy sajátomnak érzem -.- Nagyon gáz!
Én nem fogok feltolteni képet,se UH-t se mikor megszületik. A legfontosabb emberek tudják, ez a lényeg.
Álszenteskedés,mint mikor felkoszontenek-illembol-, mert a fészbukk a képukbe nyomja,hogy Ma a Te szulinapod van :D.
Még mielőtt azt hinnétek,hogy van 1000 ismerősöm. ... 120 van és negyedévente szelektálok.
Adhat a jó Isten nekem kincset,gazdagságot,gyémántot és márvány palotát.Adhat pénzt,mérhetetlen vagyont vagy ragyoghat rajtam sok-sok drága ékszer.De mindezek fölött a legdrágább kincs ,mikor gyermekem szive a szivem alatt dobog!
12 héten ezt irtam ki az idővonalamra amikor a 2.babát vártuk.Nem mindenki vette a lapot :)
20 héten pedig kitettem magamról egy képet,hogy túl vagyunk a felén 😍
Én a 16. heten irtam ki. Azota osszesen kb 5 kismama kepet is kiraktam,mert buszke vagyok ra (utolso heteket taposom most).
Ha megszuletik,havi 1-2 kepet ki fogok rakni. Szeretem feltolteni a jo kepeket,mert barmikor ki lehet nyomtatni,nem veszik el.
Amugy en mas gyerekerol is szivesen nezek fotokat. Szivesebben,mint mikor vki a hulye kutyajarol rak ki napi 3at,vagy arrol h mit eszik vagy mit fozott. Vagy idiota idezeteket. Na az nem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!