Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki közzétette interneten a...

Aki közzétette interneten a babahírt az mikor közölte és hogyan?

Figyelt kérdés
Kérdésem értelemszerűen azokhoz szól, akik valamely közösségi oldalon közzétették a babahírt. Érdekelne hogy mikor jelezték ily módon az ismerősök felé (kb hányadik héten) és milyen módon (kiírás, kreatív fotó, pocakos fotó, stb.)
2016. júl. 14. 11:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Huuu,azért harapok, ha úgy tesznek fel bármit is rólam, hogy én azt nem azt szeretném. Van egy ilyen rokonom, nyomatékosan megkértem, tartózkodjon a bizalmi utalgatásoktól, de mintha falnak beszélnék.
2016. júl. 14. 16:18
 22/29 anonim ***** válasza:
63%

Egyik ált.iskolás osztalytarsam amikor meglett a baba, rakott fel par kismama fotót meg a megszületett gyerekről 2,3 képet. Én kifejezetten örültem annak,hogy nem traktálja az ismerőseit a havonta feltoltogetett kismama,uh meg a tök tudja milyen fotókkal.

Másnál meg hétről hetre uj fotó van. Személyesen nem láttam a gyereket,de annyiszor a képembe van tolva,higy sajátomnak érzem -.- Nagyon gáz!

Én nem fogok feltolteni képet,se UH-t se mikor megszületik. A legfontosabb emberek tudják, ez a lényeg.

Álszenteskedés,mint mikor felkoszontenek-illembol-, mert a fészbukk a képukbe nyomja,hogy Ma a Te szulinapod van :D.

Még mielőtt azt hinnétek,hogy van 1000 ismerősöm. ... 120 van és negyedévente szelektálok.

2016. júl. 14. 17:21
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

Adhat a jó Isten nekem kincset,gazdagságot,gyémántot és márvány palotát.Adhat pénzt,mérhetetlen vagyont vagy ragyoghat rajtam sok-sok drága ékszer.De mindezek fölött a legdrágább kincs ,mikor gyermekem szive a szivem alatt dobog!

12 héten ezt irtam ki az idővonalamra amikor a 2.babát vártuk.Nem mindenki vette a lapot :)

20 héten pedig kitettem magamról egy képet,hogy túl vagyunk a felén 😍

2016. júl. 14. 18:56
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mára vagyok kiírva, de még nem raktam ki a babahírt. :) Ha megszületik végre, akkor tervezem lecserélni a profil- és háttérképet, illetve kitenni magát a hírt, hogy megszületett. Mondjuk kb. 100 ismerősöm van, azokból kb. 15 van, aki nem tudja, hogy kismama vagyok, a többieknek mind személyesen mondtam el.
2016. júl. 14. 19:48
 25/29 anonim ***** válasza:
27%
mi 21. héten írtuk ki a 'babát vár' életeseményt, egy kiscipős képpel
2016. júl. 14. 20:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#21 változtasd meg a beállításokat hogy az ismerőseid ne írhassanak az üzenőfaladra meg ha megjelölnek valamilyen posztban az csak akkor jelenik meg a te ismerőseidnek is ha jóváhagytad
2016. júl. 15. 07:46
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szerettem volna mikor megszületett a pici, viszont a 20. Heten csak felraktam egy UH-s kepet rola:) nem akarok tobbet max majd magamrol, de nem vagyok az aki havi 85838385585 kepet felrak magarol..szerintem felesleges szeretem ha valamilyen szinten a maganeletem meg marad magannak :)
2016. júl. 15. 09:26
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

Én a 16. heten irtam ki. Azota osszesen kb 5 kismama kepet is kiraktam,mert buszke vagyok ra (utolso heteket taposom most).

Ha megszuletik,havi 1-2 kepet ki fogok rakni. Szeretem feltolteni a jo kepeket,mert barmikor ki lehet nyomtatni,nem veszik el.

Amugy en mas gyerekerol is szivesen nezek fotokat. Szivesebben,mint mikor vki a hulye kutyajarol rak ki napi 3at,vagy arrol h mit eszik vagy mit fozott. Vagy idiota idezeteket. Na az nem erdekel.

2016. júl. 22. 15:40
 29/29 anonim ***** válasza:
45%
Én a 18-20 heten szerettem volna megosztani még cuki versecsket is koltottem hozzá. Mert ugye ha az ember lanya eletében először pozitívat tesztel 3 ev próbalkozás után akkor bizony előre elkezdi tervezgetni minden pillanatát! Sajnos a 6. héten kiderült hogy mehen kivuli :(((( Facebookon felfüggesztettem magam mert őszinte leszek mar eddig is sokalltam kicsit a kismamás kisbabás cuki habos babos posztokat de ezek után ami velem történt egyenesen hányok tőle. Nem bírom elviselni ezert inkább ott hagytam a facet. Nem masok boldogsága szúrja a szemem mert én is szívesen neznék és osztanék meg hasonlósagokat ha egeszseges terhessegem lenne de masok kisbabai es terhessegei visszatükrözik az én boldogtalanságom és sikertelenségem :(
2016. júl. 25. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!