Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki közzétette interneten a...

Aki közzétette interneten a babahírt az mikor közölte és hogyan?

Figyelt kérdés
Kérdésem értelemszerűen azokhoz szól, akik valamely közösségi oldalon közzétették a babahírt. Érdekelne hogy mikor jelezték ily módon az ismerősök felé (kb hányadik héten) és milyen módon (kiírás, kreatív fotó, pocakos fotó, stb.)
2016. júl. 14. 11:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtuk ki külön, hogy babát várunk, vagy ilyesmi, csupán felraktunk a kirándulásunkról egy képet. Addigra a barátaink és a család már rég tudták, szóval nem volt nagy meglepi. Aztán a távoli/régi ismerősök meg értesültek róla..bár nem ez volt a cél.
2016. júl. 14. 12:58
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi amúgy se sok képet teszünk ki magunkról. Csak akkor lett nyilvános amikor megszületett, aznap éjjel posztolta a férjem a képet amikor hazaért a kórházból :-)
2016. júl. 14. 13:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kevés ismerősöm van tényleg a család van fent néhány régi osztály társ,munkatársak, és barátok, senki több, de csak a 30. héten csináltunk egy közös képet a férjemmel, amit beállítottam profilképnek. De ugye akik az ismerőseim már jó része tudta a hírt, a többieknek lehet meglepi volt.
2016. júl. 14. 13:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Aznap amikor kiderült, hogy babát várunk, egy ismerősöm kiírt facebookra, hogy 3-an vannak, aznap derült ki. Még a 12. hetet sem várta meg. Ő azóta mindenről, de tényleg MINDENRŐL tesz ki képet, vagy infót. 4D, fiú/lány, x. hetes hasfotók, pocakfotózás, elege van, szülni akar már, vizesedik, nem alszik, melege van, kórházba került. mindenről tudok, amin amúgy én is kb akkor megyek végig. Néha úgy érzem 2 éve terhes, annyira aprólékosan mutatja be, és már időtlen időnek tűnik az ő várandósága, pedig egy idősek vagyunk.

Na én megfogadtam, hogy nem teszek ki semmi infót, pedig a végén már annyira büszke voltam a helyzetre, világgá kürtöltem volna, csomó jó fotó készült amúgy csak magunknak, nem fotózásból.

Egy családi eseményről került fel kép, én is látszódtam, nem teljesen és egyértelműen, de alapból vékony vagyok és most meg terebélyesedtem lefele, hogy rákérdeztek a kép alatt. Na olyan gratuláció áradatot kaptam, amit még soha, nem is örültem neki elsőre, de bevallom jól esett, amikor láttam, hogy őszintén örülnek neki ismerősök és volt, aki külön rámírt, régi munkatárs, osztálytárs, jókat beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt 10-20 év alatt.

Ezután tettem fel egy normális pocakfotót, annyian kérték.

Nem vagyok is dicsekvős fajta, nem vagyok lájkvadász, de szégyen, nem szégyen belátom van valami pszichológiai vonzása annak, ha a párszáz ismerősöm közül a fele velem örül egy boldog eseményemnek. Végülis mindegyikőjükkel jóban vagyok, csak nem beszélünk, mert az élet nem hoz össze minket már napi szinten. Hisz én is örülök, ha ők megházasodnak, vagy babájuk lesz.

Viszont továbbra sem osztok meg egyéb napi szintű híreket, és a férjem kérésére a babáról sem fogunk kitenni képet. Talán egyszer.

Visszagondolva azért zavart abban a pár napban, hogy úgymond én voltam a címlapon. Jobb a nyugi.

2016. júl. 14. 13:30
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy face-fan, de idén az egyetlen fotó a babahír volt a másik két gyerekemmel 20 hetesen.

Ezt a feliratot készítettem el sima aszfaltkrétával a gyerekek táblájára, és ők mellé álltak. [link]

2016. júl. 14. 13:33
 16/29 anonim ***** válasza:

Az első 5, a második talán 3 napos volt :D Feltettem róluk egy képet a keresztnevükkel...

(Szeretem lesokkolni az embereket, a nagytöbbség nem tudta hogy terhes vagyok)

2016. júl. 14. 13:33
 17/29 A kérdező kommentje:

Van egy ismerősöm, aki a pozitív tesztek lefotózásával és megosztásával kezdte :D

Egy másiktól pedig rendszeresen láttuk az UH-fotókat, tükrös terhespocikat :) Azóta már minden nap látjuk új helyzetben a babát is :P

2016. júl. 14. 13:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én arról sem fogok posztolni, hogy megszületett.
2016. júl. 14. 13:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Én a másodikat várom. A sogornőm megosztott egy kistestvéres videot az idővővonalamon. Rá is kérdeztek. De nem reagáltam rá semmit. Majd ha megszületik.
2016. júl. 14. 14:19
 20/29 anonim ***** válasza:
30 hetesen, amikor már harmadszorra is azt mondták, hogy kislány lesz, annyira boldog voltam, hogy készítettem egy 4 képes fotómontázst, az egyik képen a pocakom, a másikon It"s a girl felirat, a harmadikon lányos kiscipő masni stb... a negyediken 30.weeks felirat volt.Nagyon jól sikerült :)
2016. júl. 14. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!