Aki közzétette interneten a babahírt az mikor közölte és hogyan?
Mi most raktunk ki pocakos fotót férjemmel,előtte egyáltalán semmit. Nem vagyok ilyen közösségi oldal párti,úgy gondoltuk eddig,hogy akinek tudnia kell,az tudja :)
38+6hkm
30. héten tettem fel a gyerekemről egy képet amibe belelógtunk mi is :D
kifejezetten azt, hogy gyereket várunk, ilyen módon nem közöltük, a barátokkal-rokonokkal-munkatársakkal ugye személyesen osztottuk meg a nagy hírt az első fél évben, másokkal meg nem akarom tudatni, nyilván nem vagyunk olyan kapcsolatban ha fél éve nem találkoztunk... :)
egyébként se tekintem üzenőfüzetnek a fb-ot :D
Én is nagyon gondolkodom a dolgon. Egyrészt amiatt, mert kisvárosba költöztünk, így az ismerőseim háromnegyedével nem tudok találkozni havonta sem. Ismerősök alatt értek iskolai, egyetemi évfolyamtársakat, volt munkatársakat, gyerekkori barátokat, stb. Akivel telefonon beszéltem és rákérdezett, annak mondtam természetesen, de akárhogy szervezi az ember 4-5 hónap alatt (tehát azutántól, hogy már nyilvános a terhesség) nem tud találkozni és beszélni minden kedves ismerősével. Főleg mert elég sokan vannak külföldön, stb.
A facebookomon pedig eleve csak olyan embereket fogadok el, akivel valós és közelebbi kapcsolatom van. Akinek az élete érdekel, és aki számára az én közölnivalóm is jelent valamit.
20 hetesen feltettem egy pocakos profilképet.
Természetesen a szűk ismeretség sokkal előbb tudta, de én ezt jónak találom, mert így egyrészt xy sem akkor fogja megtudni, amikor már megszületik a baba, hogy "ja nem is tudtam", másrészt vannak olyan ismerőseim, akiknek kifejezettem örülök, hogy ők is megtudják, mert személyesen még nem tudtam velük beszélni, viszont így együtt tudnak örülni velünk.
Mi Facebookra kitettünk egy 4d-s képet a kislányunkról :)
Nekem eleve csak a család,rokonok, és közeli barátok az ismerőseim, és ugyebár kb hatvan embert nem fogok egyenként felhívni vagy megkeresni :)
Nagy volt az öröm,két fiú után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!