Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbaidő alatt derült ki,...

Próbaidő alatt derült ki, hogy terhes vagyok. Multinacionális vállalatnál dolgozom, szellemi munkakörben, előzőleg rövid álláskeresési periódust követően folyamatos munkaviszonyom volt. Van Közületek, aki hasonló cipőben jár (t)? Ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Váltottam, mert 5 ember helyett dolgoztam, a fele fekete pénz volt a fizetésemnek, táppénz, szabi alatt is elvárták a munkát, iszonyatosan besokalltam tőle. Nehezen jött össze, amikor már feladtuk a reményt 30 éves múltam, a babát megtartjuk és szerettük volna. Tudom, hogy próbaidő alatt nincs védettség, viszont majdnem 2 hónap van még vissza belőle, s lehetséges, hogy akkor már látszani fog a pocak. Nem tervezem táppénzre menni, amíg lehet, dolgozni szeretnék. A vizsgálatokat igyekszem úgy összehozni, hogy ne essek ki a munkából. Az ügyvéd barátnőm azt javasolja, hogy ne szóljak próbaidő végéig.

2016. máj. 29. 14:23
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne
2019. dec. 10. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!