Próbaidő alatt derült ki, hogy terhes vagyok. Multinacionális vállalatnál dolgozom, szellemi munkakörben, előzőleg rövid álláskeresési periódust követően folyamatos munkaviszonyom volt. Van Közületek, aki hasonló cipőben jár (t)? Ti mit javasoltok?
58 %, akkor leírom én is neked, mert nem elég tiszta a kép.
Itt most 1 dolog forog kockán. Lesz-e GYED, vagy csak GYES a gyerek következő 2 évére.
A hosszú távú munkahely itt nyilván nem is kérdés, hogy majd másik munkahelyet kell neki keresni. A mai világban a cégnek nem érdeke várni a kismamára, és az új Munka Törvénykönyve szerint már nem is köteles rá! Tehát ha évek óta ott dolgozna, és mindenki tudná, hogy milyen megbízható, akkor sem várna rá a kutya sem.
Tehát az most nem téma egyáltalán, hogy mi lesz a GYED lejárta után.
Én 4 évig dolgoztam egy cégnél, amikor elmentem szülni határozatlan időre vettek fel helyettem valakit, és amikor vissza akartam menni, persze ki is rúgtak. Azt monda a munkaadóm, hogy senki nem várhatja el, hogy éveket várjanak rá. Jó, nem várom el. Akkor meg miért is helyezzem a munkaadó érdekeit a saját családom érdekei elé?
4 évig lelkiismeretesen dolgoztam, túlóráztam szó nélkül, minden ügyfél-értékelésem kiváló lett, de el mertem menni gyereket szülni, ez volt az én nagy bűnöm.
Egy munkaadó számára egy bármikor pótolható áru vagy, a gyermekednek meg az egyetlen édesanyja.
Az meg, hogy híre megy, hagyjuk már. Azért nem olyan kicsi ez az ország, hogy minden munkaadó tudjon róla, hogy mi történt.
:-) az a nagy poén 58%-os,hogy kb.18-45-ig minden nő potenciális veszélyforrás a munkaadónak!
Csak van,aki kimondja és van,aki sunnyog!
Hogy érdekeljen engem akkor bárkinek is az érdeke a sajátom helyett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!