20-21hetes kismamák! Ti érzitek minden nap a magzatmozgást?
Második vagyok megint.
Na akkor tuti, hogy azért nem érzed, mert jól elbújt :)
Mozogj sokat hátha előrébb úszkál.
Én Budapesti vagyok és a Sote-ra járok terhesgondozásra.
Te mész 4D-re valamikor? Tudod már, hogy kislány vagy kisfiú?
Nem tudom ilyen orvosok miért dolgoznak olyan helyen ahol kismamák vannak :( Elszomorító!
Nekem 12 hetesen 70%-ra 18 hetesen pedig 100%-ra mondták, hogy kislány, de azért 23 hetesen még elmegyek egy 4D-re, mert akkor vesszük meg a pár hiányzó holmit neki és szeretném biztosra tudni, hogy csajosat vehetek :)
Szia! Én 20+3 hetes vagyok, 15-16 hét között éreztem először mozogni. 19 hetes kora óta érzem minden nap. Nekem a dokim is furcsállotta mert elég duci vagyok, mondjuk a méhlepény a hátsó falon fekszik és a baba van elől. Csak azért írtam le, hogy lásd nem vagyunk egyformák. Ha nagy baj lenne, úgyis észrevennéd.
Egyébként én ha valami olyasmit eszem ami neki tetszik akkor jelzi. Próbáld ki hogy mire reagál jobban, gyümire, joghurt-ra vagy esetleg valami innivalóra vagy kajára.
Nekem a gyümölcsre és a gyümölcslevekre nagyon beindul.
Könnyű babavárást neked :) és kitartás
Sziasztok!
Én 25+3 hetes terhes vagyok, a harmadik babámmal. Kb. a 15-16. héttől érzem őt, de a 18. héttől elég határozottan, és az apja számára is érzékelhetően mocorog, úszkál, rugdos. Tegnap kb. négyszer csuklott is. :-)
Azt olvastam, hogy a babák a nap 80%-át is képesek néha átaludni, szóval kedves kérdező, ne aggódj! 20 hetesen még mindig sok helye van, és nem olyan nagy, hogy minden mozdulatát érezd.
Nekem kislányom lesz, és már a 12. heti genetikai uh-on "megtippelte" a doki a nemét. Azóta is kislányt mondanak nekem. Remélem, nem ér majd júliusban meglepetés. :-)
További szép, gondtalan babavárást mindenkinek!
Szia, én is 20-21 hetes vagyok, igaz, második babás, de nekem már nagyon nagyokat rúg, nem csak érezni, látni is lehet. Ha aggódsz, vegyél egy AngelSound-ot vagy egy sima sztetoszkópot és néha kukkants be :) Nekem nagyon sokat segített kibírni azt az időszakot, amíg a mocorgást el nem kezdtem érezni.
Ja, és nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!