Kismamák! 32 hét betöltése után nektek is kell magzatmozgást számolni?
szia!Én a 33.hetet taposom de nekem még se a doki se a védőnő nem mondta hogy számoljam,a kiskönyv(terhes)hátúljába is ha jól emlékszem csak a 34.héttől van beírva.Boldog Babavárást!
33.hetes kismami
Szia, nekem nem mondták, de nem is idegesítem magam miatta, néha egész délelőtt alig mozog, este bepótolja! Boldog Babavárást!
Üdv: 37 hetes kismama
Szia!
Nekem is a 32. héttől kell számolni, és igazából én sem tudom pontosan, mikor van meg a 10. Általában elég mozgékony délelőtt a babám, de van amikor kevesebbet mozog, olyankor későbbi időpontot jelölök be.Azt mondta az orvosom, hogy nem az időpont a fontos, de nem mindegy, hogy délig mozog tízszer, vagy este nyolcig. Szerintem nem kell görcsölni miatta, ha egyszer-kétszer nem tudjuk pontosan számolni.
Szép babavárást!
35 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek szép babavárást!
sziasztok!
hivatalosan a 35 héttől kell számolni, egy órán keresztül. a legjobb a délutáni óra pl. 5-6ig. és azt kell regisztrálni a kiskönyvedben!
üdv. 32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!