Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon aggódom! Holnapra...

Nagyon aggódom! Holnapra vagyok kiírva és kevesebbszer érzem a magzatmozgást egy pár napja. Pénteki NST-m jó lett. Szerintetek baj lehet? Vagy csak közeledünk a szüléshez?

Figyelt kérdés
Egyébként mozgolódik csak kevesebbet!
2011. jún. 26. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevés a hely már a mocorgásra... Ne aggódj, velem is így volt :)
2011. jún. 26. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A napi tiz mozgas megvan?

Ugy ertem, hogy nem egymas utan tiz mozgas, hanem kulon-kulon.

Ha igen, akkor nem hinnem, hogy gond van. Az utolso par napban altalaban belassulnak a babak, ha a mozgas teljesen elmarad, vagy 10 ala csokken, akkor van gond.

2011. jún. 26. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,normális hogy lelassulnak!

Már nagyon kicsi neki a hely! nemsokára kint lesz! :)

Gratulálok!

2011. jún. 26. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó 2-3 napban elképesztően nyugodt volt a kislányom.

Szinte alig mozgott.

Aztán elkezdtem utánaolvasni,hogy baj lehet-e,és azt olvastam a legtöbb helyen,hogy ez így normális,szegény már alig fér el és készül a szülésre.

Az esetek nagyon kis hányadában van baj, de olyankor egy nap egyetlen egyszer sem mozog.

Könnyű szülést kívánok neked,és boldog babázást!

2011. jún. 26. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Mozgolódik a pici csak eddigihez képest kevesebbet!Nem sokára indulok NST-re ugyhogy remélem minden rendben lesz és akkor majd megnyugszom.Egyébként nálunk napi 20 mozgásnak kel meglenni ha az nincs akkor van baj és menni kell kórházba,hát épp hogy megvolt tegnap.Bízom benne minden rendben csak készül a megszületésre.
2011. jún. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!